Οι BLACKPINK γιορτάζουν την 7η επέτειο του ντεμπούτου τους με ένα ειδικό κουίζ

Πριν από επτά χρόνια, οι BLACKPINK έκαναν το ντεμπούτο τους ως ομάδα K-pop και έχουν γίνει ένα από τα μεγαλύτερα γκρουπ κοριτσιών του είδους από τότε. Για να γιορτάσουν το ορόσημο, τα μέλη Jennie, Jisoo, Lisa και Rosé κάθισαν για να κάνουν ένα κουίζ για την ομάδα σε ένα νέο βίντεο που κοινοποιήθηκε την Τρίτη (8 Αυγούστου). «Γιορτάζοντας την 7η επέτειο του ντεμπούτου μας σήμερα, θα κάνουμε ένα κουίζ BLACKPINK. Οι θαυμαστές μας θα πρέπει να λύσουν αυτές τις ερωτήσεις στην 7η επέτειό μας. Ως BLACKPINK, νομίζω ότι θα τα πάμε καλύτερα από τους θαυμαστές μας», είπε η Jisoo, με την Jennie να απαντά, «– Οι BLINKS μπορεί πραγματικά να τα πάνε καλύτερα από εμάς». Οι θαυμαστές των κοριτσιών όπως τους αποκαλούν.

Οδηγώντας στο τεστ, η Jisoo αποκάλυψε ότι έχει κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με τους συναδέλφους της στην ομάδα: «Στην πραγματικότητα, είχα μια ματιά και ήταν πιο δύσκολο από όσο νόμιζα», παραδέχτηκε.

«Είδατε το δοκιμαστικό χαρτί εκ των προτέρων;» Η Jennie ρώτησε δύσπιστα, με αποτέλεσμα η Liza και η Rose να παραπονεθούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας. «Θα ξεκινήσετε με -10 βαθμούς».

Το να δει το τεστ νωρίς δεν έδωσε καλύτερα αποτελέσματα στην Jisoo. Εκείνη, μαζί με τη Liza, την Jennie και τη Rose, δυσκολεύτηκαν να θυμηθούν τα τραγούδια των θαυμαστών για τα «Lovesick Girls», «Kill This Love» και πολλά άλλα.

“Αυτό είναι σχεδόν σαν εξέταση Αγγλικών!!!!” H Jisoo αναφώνησε αφού τελείωσε το πρώτο φίλτρο της δοκιμής. Αφού αποκαλύψετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις «Επιλέξτε τη σωστή σειρά με την οποία αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά τα μέλη του BLACKPINK πριν από το ντεμπούτο τους στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της YG» (απάντηση: Jennie, Lisa Jisoo και Rose) και «Γράψτε το άθροισμα των ημερομηνιών γέννησης όλων των μελών του BLACKPINK» (απάντηση: 757), η Rose ήταν η μόνη που δεν είχε λάβει ακόμη μία σωστή απάντηση, αν και εξαργυρώθηκε μέχρι το τέλος της δοκιμής.

Το βίντεο ολοκληρώθηκε με τα κορίτσια να θυμούνται τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους αφού συναντήθηκαν προσωπικά με τους BLINK. Η Liza είπε: «Συναντιόμαστε με τους θαυμαστές μας στη σκηνή αυτές τις μέρες με την παγκόσμια περιοδεία μας να συνεχίζεται, και μου δίνουν πάντα τόση δύναμη, έτσι έλαβα ενέργεια κατά την εμφάνιση και είναι τόσο καλό που μπορούμε να απολαύσουμε αυτές τις στιγμές μαζί. Σας αγαπώ, BLINKs! Συγχαρητήρια για την 7η επέτειό μας και σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας από την πρώτη μέρα. Ας είμαστε μαζί για πολύ καιρό».

«Πιστεύω ότι είναι πάντα ωραίο να συναντάς θαυμαστές αφού δεν μπορώ να συναντηθούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα», πρόσθεσε η Rosé. «Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του COVID-19 και βρισκόμασταν σε μια κατάσταση όπου δεν μπορούσαμε να συναντηθούμε με τους BLINK και όταν έφτασα να τους συναντήσω από κοντά, έκλαψα. Απλά αισθάνομαι τόσο ωραία να βλέπω τους θαυμαστές μας από κοντά.»

🗓️ 09 Aug 2023

Related Articles