Ο Justin Timberlake κάνει check in στην Jessica Biel κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης της

Justin-Timberlake-and-Jessica-Biel-paris-2022-billboard-1548

Η Jessica Biel μπήκε στο Instagram αυτή την εβδομάδα για να μοιραστεί μια ματιά στην εμπνευσμένη από το pilates προπόνηση κοιλιακού της από την προπονήτρια Ashley Brown. Στο ρυθμό του νέου single της Olivia Rodrigo, “Vampire”, η Illusionist ηθοποιός εμφανίζεται να κάνει μια σειρά από ασκήσεις και με μια γυμναστική μπάλα.

Στα μισά της προπόνησης, ο σύζυγός της Justin Timberlake φαίνεται να μπαίνει στο κάδρο και να βάζει το πόδι του στον Μπιέλ για να νιώσει τους «ατσάλινους κοιλιακούς» της. H Biel ξεσπά στα γέλια πριν πει στην κάμερα: «Αυτός είναι ο άνθρωπός μου».

Ο Timberlake και η Biel ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2007 και παντρεύτηκαν στις 19 Οκτωβρίου 2012 στο Fasano της Ιταλίας. Μαζί έχουν δύο γιους, τον 8χρονο Σίλα και τον Φινέα 2 ετών.

Τον Οκτώβριο, το ζευγάρι γιόρτασε τη 10η επέτειο του γάμου του και ο τραγουδιστής των «Mirrors» μπήκε στο Instagram για να γιορτάσει τον έρωτά του. «10 χρόνια δεν είναι αρκετά», έγραψε παράλληλα με μια σειρά από γλυκές φωτογραφίες τους. «Με κάνεις καλύτερο σύζυγο και πατέρα κάθε μέρα! Σ’αγαπώ πολύ όμορφε άνθρωπε!».

Παράλληλα, η Biel μοιράστηκε το μυστικό πίσω από τον δεκαετή γάμο τους. «Λοιπόν, θα πρέπει να δώσω στον Justin τα εύσημα αυτή τη στιγμή, για αυτό το ένα πράγμα που μου λέει πάντα: «Μπορεί να είμαστε παντρεμένοι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να βγαίνουμε», αποκάλυψε στο Entertainment Tonight πέρυσι. «Απλώς πρέπει να συνεχίσετε να βρίσκετε χρόνο ο ένας για τον άλλον και πρέπει να συνεχίσετε να βάζετε ο ένας τον άλλον προτεραιότητα. Και κάντε τα πράγματα που αγαπάτε μαζί… Δεν είναι πάντα εύκολο, όπως όλοι γνωρίζουμε, αλλά αυτές οι στιγμές επαφής κάνουν όλες τις δύσκολες στιγμές εύγευστες».

🗓️ 09 Aug 2023

Related Articles