Η Olivia Rodrigo ανακοινώνει το επόμενο single του «Guts» «Bad Idea Right?»

Τώρα που το “Vampire” έχει βυθιστεί επίσημα, η Olivia Rodrigo σκοπεύει να ανακοινώσει το δεύτερο σινγκλ της από το Guts: “Bad Idea Right?”

Όπως ανακοινώθηκε σε ανάρτηση της Δευτέρας (7 Αυγούστου) στο Instagram, η 20χρονη ποπ σταρ επιβεβαίωσε ότι το κομμάτι θα φτάσει αυτή την Παρασκευή (11 Αυγούστου) και μοιράστηκε αυτό που φαίνεται να είναι το εξώφυλλό του — μια θολή φωτογραφία της Rodrigo που ποζάρει πίσω από έναν γυάλινο τοίχο, ο τίτλος του τραγουδιού γραμμένος μπροστά στο πρόσωπό της με κόκκινο κραγιόν. «Κακή ιδέα σωστά; αυτή την Παρασκευή❤️‍❤️‍❤️‍  » έγραψε η σταρ στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η Rodrigo έστειλε επίσης ένα email στους θαυμαστές της, γράφοντας ότι είναι «τόσο ενθουσιασμένη» που μοιράζεται το «Bad Idea Right;» με αυτούς. «Το τραγούδι είναι αρκετά διαφορετικό από το βαμπίρ και δείχνει μια άλλη πλευρά του GUTS που είναι λίγο πιο διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη», πρόσθεσε. «Ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας. Σας αγαπώ πάντα!»

«Bad Idea Right;» θα ακολουθήσει το βασικό σινγκλ “Vampire”, το οποίο η Rodrigo κυκλοφόρησε την τελευταία μέρα του Ιουνίου λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι το Guts θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου. Το τρίτο τραγούδι της που έφτασε στην κορυφή του chart μετά τα “Drivers License” και “Good 4 U” των Sour.

Η δεύτερη single ανακοίνωση έρχεται ακριβώς μια εβδομάδα αφότου η Rodrigo αποκάλυψε την πλήρη λίστα κομματιών του Guts, η οποία περιλαμβάνει συνολικά 12 τραγούδια. Μαζί με το ” Bad Idea Right;” και το “Vampire”, η δεύτερη προσπάθεια της πρώην σταρ της Disney περιλαμβάνει επίσης τίτλους όπως “All American B-h”, “Get Him Back”, “Pretty Isn’t Pretty” και “Love Is Embarrassing”. Πριν από την αποκάλυψη, η Rodrigo άφησε τους θαυμαστές να αποκωδικοποιήσουν μια σειρά από στοιχεία για τους τίτλους των τραγουδιών σε ένα κρυπτικό teaser βίντεο.

🗓️ 08 Aug 2023

Related Articles