Η Jorja Smith κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Go Go Go»

Η Jorja Smith μοιράστηκε ένα ολοκαίνουργιο σινγκλ που την βλέπει να διακλαδίζεται σε έναν indie ήχο με το νέο της κομμάτι με τίτλο «Go Go Go». Το κομμάτι είναι η τελευταία προεπισκόπηση του δεύτερου άλμπουμ της τραγουδίστριας «Falling Or Flying». Το «Falling Or Flying» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου, είναι η συνέχεια του ντεμπούτου άλμπουμ του Smith «Lost And Found» και του EP «sonic waitroom» του 2021 «Be Right Back». Για το «Go Go Go», η Smith είπε: «It’s kind of an f you song. Why do people have to kiss and tell, kind of vibe. «I’m in my little alternative bag, but I’ve always kind of been in it. People might be like ‘I didn’t expect this’, but I’m like: ‘well, I would!!».

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, το νέο άλμπουμ «ξεκαλύπτει συναρπαστικά κάθε χάσμα μεταξύ Jazz, Soul, R&B και Funky House».

H Smith είπε ότι τα τραγούδια του δίσκου «αγγίζουν τους χωρισμούς, τις σχέσεις με τους φίλους μου, τις σχέσεις με τους παλιούς φίλους, τις σχέσεις με τον εαυτό μου. Είναι σίγουρα για πολλές σχέσεις, αλλά κάθε τραγούδι που γράφω μπορώ να το τραγουδήσω στον εαυτό μου», πρόσθεσε. «Είναι η πρώτη φορά που βγάζω πράγματα εκεί έξω με τα οποία μπορώ να συνδεθώ αυτή τη στιγμή».

Το «Falling Or Flying» θα περιλαμβάνει τα πρόσφατα σινγκλ «Try Me» και «Little Things». Μιλώντας για το τελευταίο, η Jorja είπε: «Το τραγούδι είναι αρκετά αυτονόητο. Όταν ξεκινήσαμε να δημιουργούμε αυτό το τραγούδι, απλώς φανταζόμουν ότι το άκουγα όταν πήγαινα σε ένα πάρτι και έβλεπα κάποιον που είχα προσέξει. Εχει πλάκα!”

Σε μια κριτική τριών αστέρων για το «Be Right Back» του 2021, το NME έγραψε: «Καθώς η Jorja Smith αφιερώνει χρόνο για να κυκλοφορήσει ένα δεύτερο άλμπουμ που ανταποκρίνεται στη διαφημιστική εκστρατεία, το σταθερά θλιβερό «Be Right Back» είναι ένα τέλειο προοίμιο για αυτήν».

«Πειραματιζόμενος με διαφορετικούς φωνητικούς δίσκους και εκμεταλλευόμενη το πόσο αρμονικά ταιριάζει η φωνή της με ζωντανά όργανα, μοιράστηκε μια συλλογή που θα πρέπει να σας αφήσει να νιώσετε «φαγούρα» για το επόμενο βήμα της. Αν αυτά είναι χαλαρά κομμάτια, είναι απόδειξη του πόσο κορυφαία είναι η τέχνη της».

🗓️ 09 Aug 2023

Related Articles