Ο Ed Sheeran έγραψε «επτά τραγούδια μέσα σε τέσσερις ώρες» όταν η σύζυγος του διαγνώστηκε με όγκο

Ed-Sheeran-Cherry-Seaborn-GettyImages-1369427385

Ο Ed Sheeran έγραψε «επτά τραγούδια μέσα σε τέσσερις ώρες» όταν έμαθε ότι η σύζυγος του Cherry Seaborn διαγνώστηκε με όγκο. H σύζυγος του Ed Sheeran ήταν έξι μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, την Jupiter, όταν έλαβε την διάγνωση τον Φεβρουάριο του 2022 και ο Sheeran χρησιμοποίησε την μουσική του για να μπορέσει να διαχειριστεί το μεγάλο σοκ που υπέστη με την είδηση.

Σε συναισθηματικές σκηνές στο νέο του ντοκιμαντέρ Disney+ The Sum of It All, ο 32χρονος τραγουδιστής φαίνεται να κλαίει καθώς σκέφτεται τους φόβους του ότι ο Cherry Seaborn μπορεί να πεθάνει. Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ, η Cherry, είπε: «Είχαμε τη διάγνωση του όγκου και την επόμενη μέρα ο Ed πήγε στο υπόγειο και έγραψε επτά τραγούδια μέσα σε τέσσερις ώρες».

«Μερικοί άνθρωποι γράφουν ένα ημερολόγιο και βγάζουν τα συναισθήματά τους μέσα από το στυλό και για τον Εντ, αν συμβεί κάτι πραγματικά έντονο, θα πάει να γράψει ένα τραγούδι» πρόσθεσε. Η Cherry έφερε στον κόσμο την κόρη του Jupiter πριν από ένα χρόνο, χωρίς να χρειαστεί να γεννήσει πρόωρα, ενώ το ζευγάρι έχει μαζί και τη Lyra Antarctica, δύο ετών.

Για τον Ed, το να γράφει τραγούδια για το νέο του άλμπουμ Subtract ήταν καθαρτικό. «Η μουσική ήταν πάντα σαν θεραπεία για μένα», είπε o Sheeran. «Ήταν ένας τρόπος για να με κατεβάσει τις σκέψεις και τα συναισθήματα ως παιδί, και λειτουργεί. Λειτουργεί πραγματικά».Και πρόσθεσε: «Τη στιγμή που διαπιστώνεις ότι το χειρότερο έχει συμβεί σε κάποιον που αγαπάς πραγματικά, νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να βγεις από κάτω».

Την ίδια περίοδο, ο Ed θρηνούσε για το θάνατο του φίλου του Τζαμάλ Έντουαρντς και επίσης αντιμετώπιζε δικαστική μάχη αφού κατηγορήθηκε για λογοκλοπή για την επιτυχία του Shape of You.

Ο δικαστής κ. Justice Zacaroli έκρινε ότι ο σταρ «ούτε εσκεμμένα ούτε υποσυνείδητα» αντέγραψε μια φράση από το κομμάτι Oh Why του 2015 των Sami Chokri και Ross O’Donoghue και υπήρχαν σημαντικές διαφορές παρά τις ομοιότητες. «Ήταν ένας φρικτός, φρικτός, φρικτός μήνας», είπε. O τραγουδιστής ανάφερε ότι «Η ζωή δεν έχει προχωρήσει ακόμα για μένα και δεν νομίζω ότι θα προχωρήσει».

Παραδέχτηκε επίσης ότι ένιωθε σαν να «πνίγεται» όταν ανακάλυψε ότι ο Cherry είχε διαγνωστεί με όγκο και «όλα αυτά τα τραγούδια βγήκαν» για το νέο δίσκο, που θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα.

«Τη στιγμή που διαπιστώνεις ότι το χειρότερο έχει συμβεί σε κάποιον που αγαπάς αληθινά, νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να βγεις από κάτω», αποκάλυψε. «Ακριβώς από αυτήν την κατάσταση, βγήκαν όλα αυτά τα τραγούδια.

«Είναι τρομακτικό να βάζεις τις βαθύτερες, πιο σκοτεινές σκέψεις σου στον κόσμο, αλλά νομίζω ότι είμαι εξαιρετικά έτοιμος να βγάλω το Subtract και να προχωρήσω συναισθηματικά από αυτό» ανάφερε ο Sheeran.

🗓️ 02 May 2023

Related Articles