Η Bebe Rexha κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Bebe» - Το ντουέτο με την Dolly Parton

Η Bebe Rexha αποσυσκευάζει μια ολοκαίνουργια εποχή μουσικής. Και το κάνει αυτό με ένα ντουέτο που ονομάζεται «Seasons». Η σούπερ σταρ της ποπ, 33 ετών, στρατολόγησε τη θρύλο της κάντρι Ντόλι Πάρτον, 77 ετών, για το τραγούδι, το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή (28 Απριλίου), την ίδια μέρα με το τρίτο ομότιτλο άλμπουμ της στο στούντιο, Bebe.


Το “Seasons” που γράφτηκε από κοινού με τους Ido Zmishlany και Sarah Solovay, διαθέτει έναν ονειρικό ρυθμό και το λεπτό μάζεμα ακουστικών κιθάρων. Η μελωδία έχει να κάνει με το να βλέπεις τον κόσμο να εξελίσσεται μπροστά σου, ωστόσο το μόνο πράγμα που είναι σταθερό είναι ο εαυτός σου, παρά την ιδέα ότι θέλει να αλλάξει και να εξελιχθεί μαζί με τον κόσμο.


«I lie awake inside a dream / And I run, run, run away from me / The seasons change right under my feet / I’m still the same, same, same, same old me», τραγουδά η Rexha σε όλη τη χορωδία του κομμάτι, ενώ η Parton προσφέρει εκπληκτικές αρμονίες με τα χαρακτηριστικά twang φωνητικά της.


Σύμφωνα με το Rolling Stone, το “Seasons” ήταν το πρώτο τραγούδι που ανακαλύφθηκε για το άλμπουμ του Rexha. Η κάτοικος της Καλιφόρνια λέει στο ρεπορτάζ ότι άντλησε έμπνευση από το “Landslide” των Fleetwood Mac ενώ συνέθεσε τους στίχους και τις μελωδίες για το άλμπουμ.


Για το συγκεκριμένο κομμάτι, λέει, «Εγώ είπα: «Παιδιά, θέλω να γράψω ένα τραγούδι για το να ξέρω ότι πρέπει να αλλάξετε, αλλά δεν αλλάζετε. Και μόλις άρχισα να τραγουδάω: «Οι εποχές αλλάζουν ακριβώς κάτω από τα πόδια μου. Είμαι ακόμα ο ίδιος, ο ίδιος, ο ίδιος, ο ίδιος παλιός.» Έτσι ξεκίνησαν όλα».


Αφού έγραψε το τραγούδι, ο Rexha ένιωσε ότι η μελωδία θα είχε νόημα ως ντουέτο. Και ήξερε μόνο το άτομο που έπρεπε να καλέσει για να ζωντανέψει τη συνεργασία – την Dolly Parton. «Η γιαγιά μου έπαιζε την Dolly όλη την ώρα», θυμάται η Rexha την αγάπη της οικογένειάς της για το εικονίδιο. «Τίποτα δεν ενθουσιάζει πραγματικά τη γιαγιά μου, για να είμαι ειλικρινής, και όταν της είπα για την Ντόλι, μου είπε, «Θεέ μου».


«Εννοώ, η Ντόλι Πάρτον είναι μια εικόνα. Δεν είναι μόνο ένας από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες, αλλά και ένας από τους αγαπημένους μου τραγουδοποιούς», λέει επίσης στο ET Canada. Έγραψε το «I Will Always Love You» της Whitney Houston, και έχει και τη δική της εκδοχή. «Έτσι, πάντα κοίταζα την Dolly Parton όπως, wow, όχι μόνο είναι κακή, αλλά και καλή , μπορεί να τραγουδήσει σαν τρελή, αλλά γράφει όλους αυτούς τους απίστευτους δίσκους, και είναι επίσης αφεντικό… Απλώς, μέχρι τώρα, το γεγονός ότι έχω ένα τραγούδι με την Dolly είναι σαν, δεν μπορώ να το καταλάβω.”


Μαζί με το κομμάτι, η Rexha έκανε το ντεμπούτο του ένα ασπρόμαυρο μουσικό βίντεο, στο οποίο η ίδια και ο Parton τραγουδούν το τραγούδι μαζί, δίπλα δίπλα. Στο κλιπ, η Rexha και ο Parton διαφοροποιούν την εμφάνισή τους, φορώντας πρώτα λευκά και μαύρα ρούχα πριν φορέσουν ολόμαυρα φορέματα.

🗓️ 02 May 2023

Related Articles