Οι Justin και Hailey Bieber, περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Untitled-1-2-1

Το τελευταίο 24ωρο η είδηση ότι οι Justin και Hailey Bieber περιμένουν το πρώτο τους παιδί, έχει κάνει τον γύρο του διαδυκτίου μετά απο δημοσίευση τους στο Instagram την Πέμπτη (9 Μαΐου) που ανακίνωνε το γεγονός με μια σειρά φωτογραφιών και βίντεο που τραβήχτικαν σε ένα απέραντο λιβάδι, στο οποίο η Hailey φαίνεται να φοράει ένα στενό φόρεμα από δαντέλα.

Επιπρόσθετα, δε ένα από τα κλιπ, οι Justin και Hailey Bieber φαίνονται να ανανεώνουν τους όρκους του, αν και κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο.

Οι ενότητες σχολίων του ζευγαριού είναι γεμάτες με συγχαρητήρια μηνύματα από διάσημους φίλους τους, όπως η Kendall Jenner, η Chrissy Teigen, η Tate McRae και πολλοί άλλοι.

Οι Justin και Hailey Bieber,  περιμένουν το πρώτο τους παιδί

«Η μητρότητα είναι κάτι που ανυπομονώ», είπε η Hailey στο GQ τον Οκτώβριο εν μέσω φημών ότι είναι έγκυος . «Είναι επίσης ένα τόσο ιδιωτικό, οικείο πράγμα. Είναι κάτι που πρόκειται να έρθει όταν έρθει. Και είναι απλά, ειλικρινά, στο τέλος της ημέρας, τόσο ξεκαρδιστικό το πόσο ενδιαφέρονται οι άνθρωποι για τον πότε και άν θα κάνουμε παιδί. Αφήστε με να κάνω ό,τι θέλω να κάνω με το σώμα μου και εσείς μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε να κάνετε με το σώμα σας— και ας το αφήσουμε να είναι αυτό».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε επίσημα τον Σεπτέμβριο του 2018 σε ένα δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Ένα χρόνο αργότερα, πέταξαν στο ξενοδοχείο Montage Palmetto Bluff στη Νότια Καρολίνα με τους φίλους και την οικογένειά τους για μια πιο παραδοσιακή γαμήλια τελετή και πάρτι.

Ο Τζάστιν γιόρτασε την πέμπτη επέτειο του γάμου του τον Σεπτέμβριο του 2023 με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram στην οποία αποκαλεί την Hailey το μισό της καρδιάς του. «Στην πολύτιμότερη, αγαπημένη μου. 5 χρόνια. Έχεις αιχμαλωτίσει την καρδιά μου. Ξέρω από τα βάθη της ψυχής μου μέχρι τα κόκαλά μου ότι αυτό το ταξίδι μαζί σου θα ξεπεράσει μόνο τις πιο τρελές προσδοκίες μας», έγραψε ο τραγουδιστής δίπλα σε ένα στιγμιότυπο από το ζευγάρι να φιλιούνται, μαζί με πολλές ακόμα χαρούμενες φωτογραφίες τους να κρατιούνται από τα χέρια και να τυρίζουν για η κάμερα.

🗓️ 10 May 2024

Related Articles