Η Πάρις Χίλτον αποκαλύπτει γιατί δεν έχει κοινοποιήσει φωτογραφίες της κόρης της

paris

Η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε γιατί δεν έχει κοινοποιήσει ακόμα φωτογραφίες της κόρης της.

Η DJ/media persona εξήγησε ότι δεν είναι έτοιμη να μοιραστεί φωτογραφίες της κόρης της London, την οποία υποδέχτηκε μέσω παρένθετης μητέρας τον Νοέμβριο του 2023.

«Νιώθω ότι η ζωή μου ήταν τόσο δημόσια με τα πάντα», είπε η Πάρις στο E! News στα Fashion Trust U.S. Awards την Τρίτη. “Οπότε ήθελα απλώς να κρατήσω το κοριτσάκι μου κοντά μου. Αλλά θα το δείξω στον κόσμο σύντομα, γιατί όλοι ρωτούν συνέχεια.”

Όταν ρωτήθηκε πότε μπορεί να είναι έτοιμη να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από το νεότερο μέλος της οικογένειάς της, η σταρ του The Simple Life απάντησε, “Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή”.

Εκτός από την London, η Paris είναι επίσης μαμά του 15 μηνών Φοίνιξ. Η επιχειρηματίας έχει και τα δύο παιδιά με τον σύζυγό της Carter Reum, τον οποίο παντρεύτηκε το 2021.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Πάρις, 43 ετών, μοιράστηκε ότι αγαπά τη μητρότητα και άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να είναι έτοιμη για το μωρό νούμερο τρία.

“Περνάω τις πιο απίστευτες στιγμές, δεν ήμουν ποτέ πιο ευτυχισμένη. Είναι τα πιο γλυκά αγγελούδια”, είπε στο outlet. “Αλλά θα ήθελα μια αδερφή για το Λονδίνο γιατί η αδερφή μου και εγώ έχουμε μια τόσο στενή σχέση. Δεν ξέρω, απλώς τους απολαμβάνω τόσο πολύ αυτή τη στιγμή. Αλλά αυτό θα ήταν πραγματικά εκπληκτικό.”

🗓️ 11 Apr 2024

Related Articles