Η Madonna «Είναι καλά» – Αναρρώνει μετά τη νοσηλεία της στην εντατική

Η Rosie O’Donnell δήλωσε ότι η Madonna είναι «καλά» και «αναρρώνει στο σπίτι της», απαντώντας στους θαυμαστές της βασίλισσας της pop που συνεχίζουν να ανησυχούν για την υγεία της τραγουδίστριας μετά τη νοσηλεία της στην εντατική λόγω μίας «σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης».

Η 61χρονη κωμικός ανάρτησε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την εμφάνισή της στο πλευρό της Madonna στην ταινία «A League Of Their Own». «Ο Θεός να την ευλογεί ελπίζω να είναι καλά, δεν με ενδιαφέρει η περιοδεία», σχολίασε ένας χρήστης του Instagram στη φωτογραφία, με τη Rosie O’Donnell να απαντά: «Είναι καλά».

«Θυμάσαι τότε;» έγραψε η Rosie O’Donnell στη λεζάντα της ανάρτησής της. Τον περασμένο Μάρτιο, η κωμικός είχε αναφερθεί στο TikTok στη στενή φιλία της με τη Madonna, η οποία διατηρήθηκε κατά τη διάρκεια των δεκαετιών μετά την κυκλοφορία της ταινίας, σημειώνοντας ότι «συνεχίζουν δυνατά».

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου, ο μάνατζερ της Madonna, Guy Oseary, αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο έχοντας προσβληθεί από μία «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη» – λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη της πολυαναμενόμενης περιοδείας της «The Celebration Tour».

Ο Oseary δήλωσε ότι «Αγνόησε κάποια συμπτώματα ασθένειας για αρκετό καιρό επειδή πίστευε ότι θα περάσουν. Αλλά δεν ήθελε να χάσει χρόνο από τις πρόβες της και ήθελε να είναι έτοιμη για την περιοδεία της», εγράψε μία μουσική πηγή στο Ρeople νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

«Ήταν εξαντλημένη και δεν αισθανόταν 100 τοις εκατό καλά για ένα διάστημα εν όψει της περιοδείας της. Είναι αμείλικτη στην προσπάθειά της να είναι η καλύτερη, να εντυπωσιάσει τους θαυμαστές της και να κάνει αυτό που δεν έχουν κάνει άλλοι πριν από αυτήν», συνέχισε.

Η Madonna επρόκειτο να ξεκινήσει την επετειακή περιοδεία της «The Celebration Tour» για τον εορτασμό των 40 ετών της καριέρας της από το Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου, όμως τα σχέδιά της αναβλήθηκαν μετά την περιπέτεια της υγείας της. Θα αναμένουμε νέα της και αν πρόκειται να γίνει τελικά η περιοδεία του «The Celebration Tour» αργότερα φέτος.

🗓️ 06 Jul 2023

Related Articles