Ο Harry Styles προσκάλεσε τρεις Ουκρανές πρόσφυγες σε συναυλία του «Love on Tour» στην Πολωνία

Harry-Styles-One-Night-Only-in-London-15622420657

Ο Harry Styles προσκάλεσε τρεις Ουκρανές πρόσφυγες που υποστηρίζονταν από τη Διεθνή Επιτροπή Διάσωσης (IRC) στη συναυλία του «Love on Tour» στο στάδιο PGE Narodowy της Βαρσοβίας την περασμένη Κυριακή.

Η Maryna, η 13χρονη κόρη της Daria και η φίλη της Daria Kathina αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στην Ουκρανία τον Ιούλιο του 2022 και τώρα ζουν στο Sosnowiec της Πολωνίας. Η Maryna έχει συμμετάσχει στο πρόγραμμα Step to Work του IRC για Ουκρανούς πρόσφυγες στην Πολωνία, παρακολουθώντας εργαστήρια για την πλοήγηση στην πολωνική αγορά εργασίας και συναντώντας έναν σύμβουλο σταδιοδρομίας που την ενθάρρυνε να επιτύχει τους επαγγελματικούς της στόχους. Με την υποστήριξη του IRC, η Maryna έχει παρακινηθεί να κυνηγήσει το όνειρό της να γίνει οδηγός τραμ.

Η Maryna είπε στο IRC: «Από τότε που αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε το σπίτι μας στην Ουκρανία πέρυσι, ήταν μια πρόκληση η προσαρμογή στη ζωή σε μια νέα χώρα – ειδικά για την κόρη μου, Daria, και τον 10χρονο γιο μου. Είμαι τόσο ευγνώμων στον Harry Styles και το IRC, που με στήριξαν να ακολουθήσω την καριέρα των ονείρων μου στην Πολωνία, που μας έδωσαν την ευκαιρία να ξεχάσουμε τις ανησυχίες μας για μια νύχτα και να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε στη συναυλία».

Η Maryna, η Daria και η Daria Kathina είναι μεταξύ των περίπου έξι εκατομμυρίων Ουκρανών που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να αναζητήσουν ασφάλεια σε άλλη χώρα. Το IRC ξεκίνησε μια επείγουσα απάντηση στον πόλεμο στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022, δουλεύοντας άμεσα και με τοπικούς εταίρους για να προσεγγίσει αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Από τον Φεβρουάριο του 2022, το IRC εργάζεται για να υποστηρίξει περισσότερους από 94.000 Ουκρανούς πρόσφυγες στην Πολωνία, καθώς και χιλιάδες άλλους σε όλη την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Στην Πολωνία, το IRC παρέχει βοήθεια σε μετρητά στα πιο ευάλωτα νοικοκυριά, βελτιώνοντας την πρόσβαση σε νομική βοήθεια και υπηρεσίες απασχόλησης και παροχή ποικίλων υπηρεσιών εκπαίδευσης και προστασίας, συμπεριλαμβανομένων ασφαλών χώρων για γυναίκες και παιδιά.

Οι συναυλίες «Love On Tour» του τραγουδιστή «As It Was» ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο του 2021 και θα ολοκληρωθούν στην Ιταλία στις 22 Ιουλίου.

🗓️ 06 Jul 2023

Related Articles