Η Peggy Gou κυκλοφόρησε το νέο single «(It Goes Like) Nanana»

Peggy-Gou-credit-Johngha-Park-15624972328

Η Peggy Gou κυκλοφόρησε ένα νέο single με τίτλο «(It Goes Like) Nanana» στην XL Recordings. Το ονειρικό κομμάτι εμπνευσμένο από τις Βαλεαρίδες σηματοδοτεί την πρώτη της κυκλοφορία νέας μουσικής μετά από σχεδόν δύο χρόνια, συνδυάζοντας ένα bouncy beat, μελωδίες, και τα δικά της φωνητικά και τις νότες σε στυλ κιθάρας για να σχηματίσουν έναν σίγουρο καλοκαιρινό ύμνο.

Μιλώντας για τον τίτλο, η Πέγκυ Γκου λέει: «Υπάρχει ένα συναίσθημα που όλοι γνωρίζουμε αλλά είναι δύσκολο να το περιγράψουμε, αυτό το συναίσθημα αγάπης, ζεστασιάς και ενθουσιασμού όταν περιτριγυρίζεσαι από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και η ενέργεια μιλάει από μόνη της. Είναι δύσκολο να το εκφράσω με λέξεις, αλλά για μένα είναι «νανάνα!»».

Δείτε πλάνα από ένα πρόσφατο ντεμπούτο που προβλήθηκε το cut κατά τη διάρκεια του σετ της στο Printworks London.

«Το Λονδίνο και το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν πάντα ένα ξεχωριστό μέρος για μένα». προσθέτει η Gou. «Είναι η πόλη όπου ανακάλυψα την αγάπη μου για τη μουσική και ένα μέρος που πάντα μου έδειχνε τόση υποστήριξη. Ήταν λοιπόν τιμή που έκλεισα το Printworks και ήταν το τέλειο μέρος για το ντεμπούτο του κομματιού».

Η Peggy Gou περιοδεύει αυτό το καλοκαίρι σε όλο το πλανήτη και είναι πλέον απόλυτα φυσιολογικό το γεγονός ότι θα κάνει όχι μία αλλά τρεις στάσεις στην Ελλάδα, όπου το κοινό της είναι πια τεράστιο και φανατικό. Στις 8 Ιουλίου θα δώσει μία μεγάλη συναυλία στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwo Do στην Αθήνα και θα ακολουθήσουν οι εμφανίσεις της στις 1 Αυγούστου στο Farout Beach στην Ίος και στις 3 Αυγούστου στο Cavo Paradiso στη Μύκονο. Ακολούθως θα βρεθεί στο δικό της Pleasure Garden Festival στο Finsbury Park του Λονδίνου στις 6 Αυγούστου, το οποίο διαθέτει μια βιτρίνα καλλιτεχνών στο αποτύπωμά της στην Gudu Records.

🗓️ 06 Jul 2023

Related Articles