Ο Zayn Malik θέλει να συνεργαστεί με την Miley Cyrus

Από τότε που ξεκίνησε τη σόλο καριέρα του το 2016, ο πρώην σταρ των One Direction έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Taylor Swift, Sia, M.I.A. και Timbaland.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στο Stationhead, ο Zayn αποκάλυψε ότι η Miley Cyrus είναι η επόμενη στη λίστα επιθυμιών του.

«Θα ήθελα να κάνω μια συνεργασία μαζί της», είπε κατά τη διάρκεια ενός livestream τη Δευτέρα. “Μου αρέσει πολύ η πρόσφατη μουσική της, είναι τρελή. Έχει μια εξαιρετική φωνή και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι πολύ ωραίο μαζί.” Σύμφωνα με τον ίδιο η Miley θα ταίριαζε γάντι με τον ήχο του νέου του δίσκου. Επίσης ζήτησε ευθέως από την τραγουδίστρια κατά την διάρκεια του livestream ότι θέλει να συνεργαστούν λέγοντας “Miley, αν το ακούς αυτό και σε ενδιαφέρει, είμαι εδώ, ας κάνουμε κάτι”.

Ο 31χρονος ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του, “Room Under the Stairs”, στις 17 Μαΐου, ως συνέχεια του προϊγούμενου του άλπουμ που κυκλοφόρησε το 2021 “Nobody Is Listening”.

Σε άλλο σημείο του livestream, ο τραγουδιστής δεν δίστασε να ανφερθεί και στους One Direction, λέγοντας ότι πρόσφατα άκουγε παλιά τους τραγούδια, αναπολώντας τις ωρέες στιγμές που μοιράστηκε με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος.

🗓️ 27 Mar 2024

Related Articles