Ο Niall Horan κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Meltdown» από το επερχόμενο του άλμπουμ The Show

Niall-Horan-2023-billboard-1548

Ο Niall Horan κυκλοφόρησε το νέο του single “Meltdown” την Παρασκευή (28 Απριλίου) μέσω της Capitol Records. Σε αυτό το κομμάτι ο ποπ σταρ τραγουδά, «Talkin’ to yourself in the bathroom/ Losin’ your mind in the mirror like you have to/ Screamin’ in your car in the driveway/ Spinnin’ out think your life’s going sideways».

Το κομμάτι έρχεται ως συνέχεια του “Heaven” που κυκλοφόρησε προηγουμένως ως η δεύτερη προσφορά από το επερχόμενο τρίτο σόλο άλμπουμ του τραγουδιστή «The Show», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει πλήρως στις υπηρεσίες streaming και στα ψηφιακά και φυσικά καταστήματα λιανικής στις 9 Ιουνίου.

Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανακοινώνει το σινγκλ και επιδεικνύοντας το εξώφυλλό του γεμάτο σκιές και ουδέτερους τόνους, ο Horan περιέγραψε το “Meltdown” ως “βασικά το κομμάτι είναι για όσους αισθάνονται άγχος, αλλά βαθιά μέσα τους ξέρουν οτι όλα θα πάνε καλά. .» Εκείνη την εποχή, σμήνη από θαυμαστές του πρώην One Direction δήλωσαν την εκτίμησή τους για τον Horan που επέλεξε να αντιμετωπίσει το αίσθημα άγχους στη μουσική του. “Ένιωσα, είδα, και είμαι έτοιμος να το ακούσω», έγραψε ένας ακόλουθος, ενώ ένας άλλος προσθέτει με κεφαλαία, «ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΟΥ». Πολλοί άλλοι σχετίζονταν αμέσως με τα υποσχεμένα θέματα του τραγουδιού, σχολιάζοντας πράγματα όπως, “Ετσι βασικά εγώ κάθε μέρα;” και “Εντάξει έτσι εγώ 24/7;;;”

Ο Horan είναι επίσης βαθύς ανταγωνισμός στην πρωτοετή σεζόν του The Voice με τους συναδέλφους του προπονητές Blake Shelton, Kelly Clarkson και τον άλλο νέο Chance The Rapper. Ολοκληρώνοντας τα Knockouts της σεζόν 23, ο Team Niall μείωσε τις ελπίδες του σε μονο 4 άτομα: Gina Miles, Ross Clayton, Michael B.. και Tasha Jessen,, τους οποίους έκλεψε από την ομάδα Blakeπριν από τα Playoffs.

🗓️ 28 Apr 2023

Related Articles