Η Βιογραφία των Linkin Park "Ιt Starts With One: The Legend and Legacy of Linkin Park"

Η βιογραφία των Linkin Park γραμμένη από τον Executive Director of Music του Billboard, Jason Lipshutz, θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, ανακοίνωσε η Hachette Books την Τετάρτη (27 Μαρτίου).

“It Starts With One: The Legend and Legacy of Linkin Park”, πρόκειται να καταγράψει την δεκαετή καριέρα του εμβληματικού ροκ συγκροτήματος και το αντίκτυπό του στο σύγχρονο μουσικό τοπίο, με νέες συνεντεύξεις και αποκλειστικά αποσπάσματα από τον στενό κύκλο και τους συνεργάτες των Linkin Park .

Το It Starts With One θα καταγράψει τα πάντα ξεκινώντας από την πρώιμη παιδική ηλικία των μελών του συγκροτήματος, το πώς γνωρίστηκαν και τη δημιουργία του ντεμπούτου άλμπουμ τους του “Hybrid Theory” μέχρι το πώς άντεξε η μουσική τους στον απόηχο του τραγικού θανάτου του τραγουδιστή τους Bennington το 2017. Προς τιμήν της συνεχιζόμενης δέσμευσης των Linkin Park για τον αποστιγματισμό της ψυχικής υγείας και προώθηση της φροντίδας ψυχικής υγείας, ένα μέρος των εσόδων του βιβλίου θα διατεθεί στην National Alliance on Mental Health and Backline, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που συνδέει όσους εργάζονται στη μουσική βιομηχανία και τις οικογένειές τους με πόρους ψυχικής υγείας και ευεξίας.

Η βιογραφία του συγροτήματος είναι προγραμματισμένη για την 1η Οκτωβρίου 2024 μέσω της Hachette Books.

🗓️ 28 Mar 2024

Related Articles