Η σχέση του Bad Bunny και της Kendall Jenner παίρνει νέα τροπή

bad-buny-kendall-jenner-staged-romance-theories-5

Η Kendall Jenner και ο Bad Bunny, που απολαμβάνουν πλήρως τη νέα τους σχέση, δείχνουν να ασχολούνται σοβαρά ο ένας με τον άλλον καθώς κάθε μέρα που περνάει έρχονται όλο και πιο κοντά.

Τα lovebirds, που απόλαυσαν ένα ραντεβού για δείπνο στη Νέα Υόρκη το βράδυ του Σαββάτου, πυροδότησε φήμες για πρώτη φορά τον Μάρτιο, όταν εντοπίστηκαν με μια ομάδα φίλων σε ένα εστιατόριο στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Η σχέση του τραγουδιστή Bunny και του supermodel Jenner “γίνεται πιο σοβαρή”, είπε μια πηγή στο People, υποστηρίζοντας: “Είναι πολύ χαριτωμένοι μαζί. Η Kendall είναι χαρούμενη. Είναι ένας διασκεδαστικός τύπος. Πολύ τζέντλεμαν και γοητευτικός. Της αρέσει η ατμόσφαιρα του. Είναι πολύ ψύχραιμος». Στο τέλος της βραδιάς, εθεάθησαν να μοιράζονται μια αγκαλιά και να φιλιούνται για αντίο. Αλλά οι τελευταίες τους εξόδους έχουν τροφοδοτήσει τις φήμες για ειδύλλιο: “Αυτός κάνει παρέα με τους φίλους της και εκείνη με τους δικούς του. Είναι περισσότερο μια σχέση τώρα”, πρόσθεσε η πηγή. “Η Kendall δεν βλέπει κανέναν άλλο. Της αρέσει πολύ”, ισχυρίστηκε η ίδια πηγή.

Και ενώ δεν έχουν επισημοποιήσει ακόμα τη σχέση τους, συνεχίζουν τις εξόδους. Το ζευγάρι εθεάθη να έρχεται πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του Coachella τον Απρίλιο, αφού η Kendall Jenner είχε παρευρεθεί στη συναυλία του Bad Bunny στο φεστιβάλ.

Το βράδυ του Σαββάτου 29 Απριλίου, ο φωτογραφικός φακός του εντόπισε να πηγαίνουν για φαγητό στο εστιατόριο «Carbone» στη Νέα Υόρκη. Η Kendall Jenner είχε πιο πρόσφατα σχέση με τον αθλητή του NBA Devin Booker. Ο Bad Bunny είχε στο παρελθόν μακροχρόνιες σχέσεις με την Carliz De La Cruz Hernández και την Gabriela Berlingeri.

🗓️ 02 May 2023

Related Articles