Η Lily Allen ανακοίνωσε 50 τραγούδια που γράφτηκαν για νέο άλμπουμ

01 Feb 2024
2010LilyAllenPA061211

Χθες το βράδυ (31 Ιανουαρίου), η τραγουδιστής-ηθοποιός απάντησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε έναν θαυμαστή που έγραψε: “My Roman Empire is to think how Lily Recorded around 40 songs for her 5th project and NONE was released…” Σε απάντηση, η Allen ειρωνεύτηκε αναιδώς ότι ο αριθμός των τραγουδιών που γράφτηκαν είναι «περισσότερο 50 τώρα».

Μετά την απάντησή της, ένας θαυμαστής ρώτησε πού είναι το «Party Line» – ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι που έκανε το ντεμπούτο του η Lily Allen ζωντανά το 2018. Η Alen απάντησε: «IN A DROPBOX OR A WETRANSFER THAT I CANT REMEMBER THE USERNAME LET ALONE THE PASSWORDS FOR». Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν η ανάρτηση X της Allen σημαίνει ότι το τραγούδι έχει χαθεί για πάντα ή αν θα κυκλοφορήσει στο μέλλον μόλις ανακτηθεί.

Τα πειράγματα της Lily Allen για μια πληθώρα νέας μουσικής έρχονται αφότου αποκάλυψε ότι είχε επιστρέψει στο στούντιο μετά την ειδική ερμηνεία της στο σετ της Olivia Rodrigo στο Glastonbury 2022. Μετά την υπερπαραγωγή – εκείνη και η Rodrigo έκαναν ντουέτο με το “Fuck You” – άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να μην έχει αποσυρθεί ακόμα από τη μουσική.

Μιλώντας για την επιστροφή στο στούντιο, η Alen αναγνώρισε την ερμηνεία με την Rodrigo επειδή «πυροδότησε κάτι» μέσα της που αναζωπύρωσε τη λαχτάρα της να γράψει και να ηχογραφήσει νέα μουσική. Πριν από αυτό, η Allen είπε το 2020 ότι είχε τελειώσει τη δουλειά σε ένα νέο άλμπουμ και έγραφε για τρία μιούζικαλ εκείνη την εποχή, αν και αυτό το υποτιθέμενο άλμπουμ δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ.

Σε άλλο σημείο στο X νωρίτερα αυτή την εβδομάδα (29 Φεβρουαρίου), η Lily Allen μοιράστηκε ότι, παρά το γεγονός ότι αφαιρέθηκε μια δεκαετία από το μιούζικαλ της Bridget Jones «Diary» – για το οποίο έγραψε τη μουσική – που τέθηκε στον πάγο, «πιστεύει» ότι πρέπει να συμβεί «μια μέρα» γιατί η μουσική ήταν «πολύ καλή».

Το μιούζικαλ της Bridget Jones «Diary» ήταν στα σκαριά από το 2009 και αρχικά είχε προγραμματιστεί για το ντεμπούτο του το 2012 με τους Allen και Greg Kurstinνα γράφουν πρωτότυπη μουσική για το σόου. Ωστόσο, το ντεμπούτο του μιούζικαλ καθυστέρησε και η Allen αποκάλυψε το 2014 ότι δεν ήταν πλέον μέρος του έργου. Το μιούζικαλ δεν έχει ακόμη κάνει πρεμιέρα.

Εκτός από τη μουσική, η Allen έχει σφυρηλατήσει επίσης ένα όνομα για τον εαυτό της στην υποκριτική – τόσο στη σκηνή όσο και στην οθόνη. Έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο στο έργο του 2021 2:22 A Ghost Story, ακολουθούμενο από το περσινό The Pillowman. Στην οθόνη, εμφανίστηκε ως Elizabeth Taylor στην ταινία του 2019 How To Build A Girl και ως Mel στην κωμική σειρά Dreamland του 2023.

Η Dreamland έλαβε μια κριτική τεσσάρων αστέρων, με τον Nick Levine να γράφει για το NME: «Μέχρι να ολοκληρωθεί η σειρά των έξι επεισοδίων με πολλές ημιτελείς δουλειές – η Mel δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειας με επιλεκτική προσέγγιση στην ειλικρίνεια – θα είστε φαγούρα για ένα ταξίδι επιστροφής. Αυτή είναι μια ζεστή, καλά παρατηρημένη παράσταση με χαρακτήρες που θα σας ενδιαφέρουν γιατί τα ελαττώματα τους είναι πολύ ανθρώπινα».

Related Articles