Η Dua Lipa δηλώνει ότι εργάζεται για το επερχόμενο άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει το 2024

Dua-Lipa-barbie-london-a-2023-rc-billboard-1548

Η Dua Lipa εργάζεται για το τρίτο της στούντιο άλμπουμ και έδωσε ένα μικρό παράδειγμα για το πώς μπορεί να ακούγεται σε ένα πρόσφατα δημοσίευμα στο New York Times.

Το άλμπουμ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024, θα εξακολουθεί να είναι ποπ αλλά με έναν υπαινιγμό της ψυχεδέλειας της δεκαετίας του 1970, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Επίσης, φέρεται να συνεργάζεται με τον Kevin Parker των Tame Impala, για το οποίο η Lipa το έπαιξε αδιάφορη και ότι δεν γνωρίζει κάτι. «Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς», είπε αστειευόμενη στο NYT.

«Δεν έχετε ιδέα ποια θα είναι η αντίδραση μόλις βγει, άρα υπάρχει αυτό το νευρικό συναίσθημα», πρόσθεσε η Lipa μιλώντας για το άλμπουμ, το οποίο λέει ότι θα είναι «πιο προσωπικό».

Το επερχόμενο άλμπουμ θα είναι συνέχεια του επιτυχημένου δεύτερου project της Lipa, Future Nostalgia. Το άλμπουμ έφτασε στο Νο. 3 στο τσαρτ άλμπουμ του Billboard 200 και περιλάμβανε επιτυχίες όπως “Don’t Start Now”, “Physical”, “Hallucinate” και την τεράστια επιτυχία της, “Levitating”. Το Future Nostalgia κέρδισε το καλύτερο ποπ φωνητικό άλμπουμ στα Grammy Awards 2021.

Η Lipa συζήτησε στο παρελθόν το τρίτο της άλμπουμ με τη Vogue πέρυσι, σημειώνοντας ότι θα περιβάλλει την αυτοδυναμία. «Σίγουρα μεγάλωσα. Συνολικά, είτε είναι ηχητικά είτε όσον αφορά τα θέματα, έχω ωριμάσει», είπε, πριν προσθέσει, «Είναι σαν να μπαίνω στην εξουσία μου και να μην φοβάμαι να μιλήσω για πράγματα. Είναι μέχρι να καταλάβω τι θέλω».

🗓️ 08 Aug 2023

Related Articles