Το «Vultures 1» των Kanye West και Ty Dolla $ign κάνει το ντεμπούτο του στο Νο. 1 στο Billboard 200 Chart

Παρά τις διαμάχες γύρω από τον Kanye West, η τελευταία του συνεργασία με τον Ty Dolla $ign, «Vultures 1», κάνει το ντεμπούτο του θριαμβευτικά στο Νο. 1 στο Billboard 200 chart. Η απίστευτη επιτυχία του άλμπουμ υπογραμμίζει τη διαρκή έλξη της τέχνης του West, παρά τις πρόσφατες αντιδράσεις.

Το «Vultures 1» ανέβηκε στην κορυφή με επιβλητικές 148.000 ισοδύναμες μονάδες, που προωθήθηκαν κυρίως μέσω ροής, το οποίο αντιπροσώπευε ένα εκπληκτικό 167 εκατομμύρια παιχνίδια. Οι 18.000 καθαρές πωλήσεις του άλμπουμ ενισχύουν περαιτέρω την κατάστασή του στην κορυφή.

Για τον West, το «Vultures 1» σηματοδοτεί το ενδέκατο σόλο Νο. 1 άλμπουμ του, προσθέτοντας άλλο ένα λαμπρό επίτευγμα στην ιστορική του καριέρα. Εν τω μεταξύ, για τον Ty Dolla $ign, αυτό το ορόσημο αντιπροσωπεύει την εναρκτήρια βασιλεία του στην κορυφή του Billboard 200 – μια απόδειξη της αυξανόμενης εξέχουσας θέσης του στη μουσική βιομηχανία.

Η συλλογική προσπάθεια μεταξύ του West και του Ty Dolla $ign όχι μόνο κυριαρχεί στα charts αλλά δείχνει επίσης τη δύναμη της καλλιτεχνικής συνεργασίας. Με υψηλές προσδοκίες για τα κομμάτια του άλμπουμ να κάνουν πάταγο σε διάφορα charts του Billboard, συμπεριλαμβανομένου του Hot 100, η ​​επιρροή του ντουέτο πρόκειται να επεκταθεί ακόμη περισσότερο, επιβεβαιώνοντας την κατάστασή τους ως πρωτοπόροι στο τοπίο της χιπ-χοπ.

🗓️ 19 Feb 2024

Related Articles