Το Vogue μήνυσε τον Drake και τον 21 Savage για τα ψεύτικα εξώφυλλα περιοδικών που δημοσίευσαν

21-savage-drake-2022-billboard-1548

Το Vogue μήνυσε τον Drake και τον 21 Savage για τα ψεύτικα εξώφυλλα περιοδικών που δημοσίευσαν ως μέρος του συνεργατικού τους άλμπουμ «Her Loss».

Οι δύο ράπερ ευχαρίστησαν την αρχισυντάκτρια Anna Wintour «για την αγάπη και την υποστήριξη στην ιστορική στιγμή τους» στη λεζάντα.

Η μήνυση που υποβλήθηκε από την Condé Nast, η οποία έχει εξασφαλιστεί τόσο από το Rolling Stone όσο και από το Pitchfork, ισχυρίζεται ότι οι ενέργειες τους ήταν μια «παραπλανητική εκστρατεία» που δεν εγκρίθηκε από την εταιρεία. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ένα «πλαστό τεύχος της Vogue» διανεμήθηκε σε μεγάλες πόλεις σε όλη τη Βόρεια Αμερική, κάνοντας τους θαυμαστές να πιστεύουν ότι τα περιοδικά ήταν γνήσια. Σύμφωνα με το TMZ, η Vogue και η Winter «δεν έχουν υποστηρίξει με κανέναν τρόπο το [« Her Loss»] και έχουν ζητήσει πολλές φορές να αφαιρεθούν όλες οι δημοσιεύσεις που χρησιμοποιούν το όνομα Vogue.

Και οι δύο ράπερ δεν έχουν σχολιάσει ακόμη τις κατηγορίες. Ως μέρος της καμπάνιας, οι ράπερ προώθησαν επίσης μια ψεύτικη εμφάνιση στο NPR Tiny Desk και ενημέρωσαν μια παλιά συνέντευξη του Howard Stern. Παρωδίασαν επίσης το Saturday Night Live, μοιράζοντας μια ερμηνεία του «On BS» σε παρόμοια σκηνή μετά την παρουσίασή τους από τον Michael B. Jordan. Αυτή την εβδομάδα, το ψεύτικο promo trail για το «Her Loss» συνεχίστηκε με τους Drake και 21 Savage να φαίνονται να πηγαίνουν στο εμβληματικό χρυσό δωμάτιο των COLORS για μια παράσταση των «Privileged Rappers».

Το «Her Loss» χρησίμευσε ως το ντεμπούτο ολοκληρωμένο έργο συνεργασίας του Drake και του Savage μετά την κυκλοφορία του την περασμένη Παρασκευή 4 Νοεμβρίου. Οι ράπερ είχαν εμφανιστεί σε πολλά κομμάτια μαζί στο παρελθόν, ξεκινώντας με την κυκλοφορία του «Sneakin» το 2016. Επίσης εμφανίστηκαν και οι δύο στο Juicy J-sampling κομμάτι «Knife Talk» (από το σόλο άλμπουμ του Drake το 2022 «Honestly, Nevermind») , καθώς και ο «κ. Right Now» δίπλα στο Metro Boomin.

Σε μια κριτική τριών αστέρων για το άλμπουμ, το NME έγραψε: «Παρά μερικά υπέροχα beats και μερικές βαριές μπάρες, το ‘Her Loss’ είναι απίστευτο. «Η γκρίνια μισογυνία που περιέχεται σε όλο τον δίσκο είναι σύμπτωμα ενός ευρύτερου ζητήματος: αυτό το άλμπουμ είναι ουσιαστικά το ηχητικό αποτύπωμα ενός μαζικά φουσκωμένου «εγώ». Είναι ακόμη περισσότερες αποδείξεις ότι η τέχνη του Drake υποφέρει από την πίεση της εμμονής του να βγάζει όσο περισσότερη μουσική είναι δυνατό. Και ενώ ο 21 δεν έχει το ίδιο πρόβλημα, και τα δύο μισά του ντουέτο είναι υπεύθυνα για ένα άλμπουμ που είχε τη δυνατότητα να γίνει κλασικό και χαμένο».

🗓️ 10 Nov 2022

Related Articles