Το βίντεο του Akon «Lonely» συμμετέχει στο Club Billion Views του YouTube

Το μουσικό βίντεο “Lonely” του Akon είναι η τελευταία προσθήκη στο Billion Views Club του YouTube. Είναι το τρίτο του που φτάνει στο ορόσημο στην πλατφόρμα ροής βίντεο.

Το εικαστικό για το τραγούδι του 2005 ξεκινά με τον τραγουδιστή να δέχεται χειροκροτήματα από τους θαυμαστές στη συναυλία του. Το χειροκρότημα σβήνει γρήγορα και ο Άκον μένει μόνος του στη σκηνή. Ένας φίλος του προσφέρει την ευκαιρία να κάνει παρέα με μια παρέα κοριτσιών και φίλων, την οποία αρνείται ευγενικά επειδή έχει πολλές σκέψεις στο μυαλό του.

Στη συνέχεια, το βίντεο μετατρέπεται σε σκηνές όπου ο Akon στοχάζεται τις ενέργειες που έκαναν τη φίλη του – την οποία υποδύεται η ηθοποιός των The Vampire Diaries, Kat Graham – να τον αφήσει ξαφνικά χωρίς εξήγηση. Καθώς η τραγουδίστρια περιφέρεται στην πόλη, φτάνοντας σε μια εγκαταλελειμμένη στοά βιντεοπαιχνιδιών και περπατώντας σε μια πολυσύχναστη λεωφόρο, η Graham κλαίει σε ξεχωριστές σκηνές, παίρνει ένα αεροπορικό εισιτήριο, ετοιμάζει τις βαλίτσες της και αφήνει το σπίτι της. Το εικαστικό τελειώνει με την ηθοποιό να σηκώνεται σε ένα ταξί, να χαιρετάει έναν άντρα που δεν είναι ο Akon με μια αγκαλιά.

Το “Lonely” κυκλοφόρησε ως το τρίτο σινγκλ από το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ του Akon, Trouble. Το κομμάτι έφτασε στο Νο. 4 και πέρασε 20 εβδομάδες στο Billboard Hot 100 όλων των ειδών και σηματοδότησε την τρίτη σόλο είσοδο του τραγουδιστή στο chart.

Το «Lonely» μπαίνει στο Billion Views Club του YouTube μετά το “Smack That (feat. Eminem)” (1,1 δισεκατομμύρια) και το “Play Hard” του David Guetta, στο οποίο εμφανίζεται μαζί με τον Ne-Yo (1,1 δισ.).

🗓️ 29 Sep 2023

Related Articles