Το «Trustfall» της P!nk κάνει το ντεμπούτο του στο Billboard chart στο Νο. 1 σε πωλήσεις άλμπουμ

pink-1

Η P!nk σημειώνει το τρίτο της Νο. 1 στο τσαρτ κορυφαίων πωλήσεων άλμπουμ του Billboard (με ημερομηνία 4 Μαρτίου) καθώς το τελευταίο της άλμπουμ, Trustfall, υποκλίνεται στην κορυφή της λίστας. Το σετ πούλησε 59.000 αντίτυπα στις ΗΠΑ την εβδομάδα που έληξε στις 23 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το Luminate.

Συνολικά, το Trustfall σηματοδοτεί τη 10η συνεχόμενη και συνολική προσπάθεια της P!nk στα 10 κορυφαία charts στον απολογισμό. Επισκέφτηκε για πρώτη φορά το top 10 με το δεύτερο στούντιο άλμπουμ της M!ssundaztood το 2001 και έφτασε στο top 10 με κάθε κυκλοφορία τσαρτ μέσω του Trustfall.

Επίσης στο top 10 του νέου πίνακα πωλήσεων κορυφαίων άλμπουμ: Το Spin Off της ATEEZ: From the Witness μπαίνει ξανά στο chart στο Νο. 3 μετά την κυκλοφορία μιας νέας αποκλειστικής έκδοσης του άλμπουμ, το επίσημο αποκλειστικό βινύλιο άλμπουμ της Taylor Swift Το Lover: Live From Paris φτάνει στο Νο. 5 και το Twenty One Pilots’ Vessel ξαναμπαίνει στο Νο. 8 – η πρώτη του φορά στο top 10 – μετά την κυκλοφορία του σε ένα επετειακό σετ βινυλίου για 10 χρόνια.

Το διάγραμμα πωλήσεων κορυφαίων άλμπουμ του Billboard κατατάσσει τα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της εβδομάδας με βάση μόνο τις παραδοσιακές πωλήσεις άλμπουμ. Η ιστορία του chart χρονολογείται από τις 25 Μαΐου 1991, την πρώτη εβδομάδα που το Billboard άρχισε να ταξινομεί γραφήματα με ηλεκτρονικά παρακολουθούμενες πληροφορίες για τον αριθμό κομματιών από το SoundScan, τώρα το Luminate. Οι καθαρές πωλήσεις άλμπουμ ήταν η μοναδική μέτρηση που χρησιμοποιήθηκε από το chart άλμπουμ του Billboard 200 μέσω της λίστας με ημερομηνία 6 Δεκεμβρίου 2014, μετά την οποία αυτό το γράφημα άλλαξε σε μια μεθοδολογία που συνδυάζει τις πωλήσεις άλμπουμ με μονάδες άλμπουμ ισοδύναμου κομματιού και μονάδες ισοδύναμων άλμπουμ ροής. Το νέο γράφημα με ημερομηνία 4 Μαρτίου θα δημοσιευτεί πλήρως στον ιστότοπο του Billboard στις 28 Φεβρουαρίου.

🗓️ 28 Feb 2023

Related Articles