Το τρίτο κέρινο ομοίωμα της Dua Lipa αποκαλύφθηκε στο Madame Tussauds στη Νέα Υόρκη

Πρακτικά αιωρείται! Το τελευταίο κέρινο ομοίωμα της Dua Lipa έκανε τα μεγάλα αποκαλυπτήρια της την Τετάρτη (7 Δεκεμβρίου) στο Madame Tussauds στη Νέα Υόρκη.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που το νέο μου κέρινο ομοίωμα εκτίθεται στο μεγαλύτερο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στον κόσμο, το Madame Tussauds της Νέας Υόρκης στην Times Square», μοιράστηκε η ποπ σταρ σε μια δήλωση με την Parade. «Ήταν προνόμιο να συνεργαστώ στενά με τους καλλιτέχνες και τους δημιουργικούς για να φτιάξουμε τη φιγούρα σωστά. Ελπίζω οι επισκέπτες του μουσείου να την απολαύσουν όσο κι εγώ!».

Ακουμπώντας και τα δύο χέρια πάνω από το κεφάλι της σε ένα γιγάντιο ροζ στεφάνι, το τρίτο ειδώλιο της Lipa είναι ντυμένο για το Studio 2054, τη ζωντανή συναυλία της τραγουδίστριας “Don’t Start Now” που πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 2020. Λίγους μήνες μετά από αυτό το εικονικό σόου για την υποστήριξη του Future Νοσταλγία, η Dua έδωσε στους θαυμαστές μια κλεφτή ματιά στη διαδικασία δημιουργίας του κέρινου ομοιώματος στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι οι καλλιτέχνες του στούντιο «πήραν περισσότερες από 200 μετρήσεις» για να φτιάξουν το αληθινό άγαλμα όπως πρέπει.

Τον περασμένο μήνα, οι θαυμαστές άρχισαν να βουίζουν στο διαδίκτυο σχετικά με το ενδεχόμενο η Λίπα — στην οποία έλαβε πρόσφατα την αλβανική υπηκοότητα — να έχει συνεργασία με κανέναν άλλον εκτός από τον Μικ Τζάγκερ στο δρόμο.

Ο τραγουδιστής ήταν επίσης έτοιμος τον Νοέμβριο για την τελευταία περιοδεία του Έλτον Τζον στις ΗΠΑ στο Dodger Stadium στο Λος Άντζελες. Για την ειδική συναυλία, το ντουέτο ερμήνευσε τη μεγάλη επιτυχία του Top 10 “Cold Heart (Pnau Remix). Ολόκληρη η εκπομπή, η οποία περιελάμβανε επίσης εμφανίσεις των Brandi Carlile και Kiki Dee, μεταδόθηκε ζωντανά στο Disney+ ως Elton John Live From Dodger Stadium.

🗓️ 08 Dec 2022

Related Articles