Το The Old Powerhouse Chill Bar διοργάνωσε μια όμορφη βραδιά για το new season opening του

THE-OLD-POWERHOUSE-1-1

Υπάρχουν αυτοί που ισχυρίζονται ότι ο παράδεισος δεν βρίσκεται και αυτοί που επισκέφθηκαν το The Old Powerhouse chill bar στο new season opening του την περασμένη Πέμπτη 20 Απριλίου.

Το The Old Powerhouse chill bar βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας, και είναι ο must προορισμός για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν. Στο μοναδικό αυτό opening οι καλεσμένοι είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν δροσερά κοκτέιλ, νόστιμο φαγητό και shisha, ενώ παράλληλα είχαν την δυνατότητα να διασκεδάσουν με Hit Music, από τον local DJ του NRJ Cyprus –Νικόλα Ταλιαδόρο. Στην όμορφή βραδιά επίσης, παρευρέθηκαν και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του NRJ Cyprus, γνωστά άτομα από τον χώρο των media,όπως και άλλοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και καλεσμένοι.

Στο The Old Powerhouse chill bar θα βρείτε δροσιστικά signature cocktails, νόστιμα finger food, και shisha. Η άνετη αυλή του έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει και να αισθάνεται σαν παράδεισος. Το The Old Powerhouse chill bar αποτελεί ένα κόσμημα για την Παλιά Λευκωσία και έχει αποδείξει εδώ και αρκετό καιρό από την ημέρα λειτουργίας του, ότι ήρθε για να ριζώσει στις καρδιές των φιλοξενούμενων του.

🗓️ 27 Apr 2023

Related Articles