Το «Subtract» του Ed Sheeran φτάνει στο Νο. 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο

Με μια εβδομάδα πωλήσεων υπερπαραγωγών, το – (Subtract) του Ed Sheeran φτάνει στο Νο. 1 στο βρετανικό chart άλμπουμ, επεκτείνοντας το τέλειο σερί του.

Το έκτο στούντιο LP του Άγγλου τραγουδιστή και τραγουδοποιού σημείωσε 76.000 συνδυασμένες πωλήσεις στον πρώτο επταήμερο κύκλο του, εύκολα το άλμπουμ με τις ταχύτερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο φέτος, ξεπερνώντας τις 41.000 μονάδες τσαρτ που μετατοπίστηκαν από το Lana Del Rey. Ξέρατε ότι υπάρχει ένα τούνελ κάτω από Ocean Blvd.

Σύμφωνα με την εταιρεία επίσημων γραφημάτων, τα φυσικά αντίγραφα αντιπροσωπεύουν το 71% του συνόλου του σετ Asylum, με ένα επιπλέον 10% από λήψεις. Το Subtract είναι επίσης το best-seller στο wax. Στο τέλος, το Subtract κέρδισε την κούρσα του chart σε ένα canter. Στα μέσα της εβδομάδας, το LP είχε περάσει σε μια σχεδόν ασυναγώνιστη θέση με περισσότερες από 56.000 συνδυασμένες μονάδες. Ο Sheeran μπορεί τώρα να υπερηφανεύεται για ένα τέλειο έξι Νο. 1, που χρονολογούνται από το ντεμπούτο του πλήρους μήκους το 2011 +, μετά x (από το 2014), ÷ (2017), No. 6 Collaborations Project (2019) και = (2021).

Και με αυτή την αδιάσπαστη σειρά ηγετών, ο Sheeran ανεβαίνει στις τάξεις των τραγουδιστών που έχουν φτάσει στην κορυφή με κάθε στούντιο άλμπουμ. Ο τραγουδιστής του “Shape of You” ξεπέρασε το 1975 στη λίστα. Μόνο ο Noel Gallagher με 10 άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένων των ηχογραφήσεων του με τους Oasis και ως frontman των High Flying Birds του Noel Gallagher. Brandon Flowers και Coldplay (με εννέα); και οι Killers and Oasis (επτά) είναι μπροστά του.

Επίσης, απολαμβάνει την πρώτη του σόλο εμφάνιση στο top 40 είναι ο πρώην frontman των Kasabian Tom Meighan, με το The Reckoning (Destruct). Είναι καινούργιο στο Νο. 17. Η Meighan χώρισε με τον Kasabian το 2020 για να ασχοληθεί με «προσωπικά θέματα», είπε τότε, αφήνοντας ένα γκρουπ που είχε κυριαρχήσει στο chart με πέντε άλμπουμ. Με τον κιθαρίστα Sergio Pizzorno να αναλαμβάνει φωνητικά καθήκοντα, το συγκρότημα πέρυσι πρόσθεσε άλλο ένα Νο. 1 με τους The Alchemist’s Euphoria.

Όταν μιλάει η Τέιλορ Σουίφτ, σκοράρει. Αυτό ακριβώς συνέβη όταν ο σούπερ σταρ Αμερικανός τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι το Speak Now θα ήταν το επόμενο που θα υποβληθεί σε πλήρη επανηχογράφηση. Η συλλογή του 2010 (μέσω του Mercury) επανέρχεται στα 40 κορυφαία για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια, αναφέρει το OCC, 54-23, και είναι ένα από τα έξι άλμπουμ της Swift που επηρεάζουν την κορυφαία κατηγορία αυτής της εβδομάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Speak Now έφτασε στο Νο. 6 μετά την αρχική του κυκλοφορία. Το Speak Now (Taylor’s Version) αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου.

Τέλος, το βορειοϊρλανδικό ροκ τρίο Therapy; έχει ένα έκτο άλμπουμ στα top 40 και τίτλο με τα υψηλότερα charts τα τελευταία 25 χρόνια, καθώς οι Hard Cold Fire (Marshall) κάνουν το ντεμπούτο τους στο Νο. 29 της τελευταίας βαθμολογίας.

🗓️ 15 May 2023

Related Articles