Το Spotify εγκαινιάζει την νέα εκπομπή hip-hop με τίτλο «Most Necessary Live»

Το Spotify εγκαινιάζει τη νέα σειρά ζωντανών εκπομπών του Most Necessary Live που αναδεικνύουν την hip-hop σκηνή σε διάφορες πόλεις στις ΗΠΑ.

Λειτουργώντας ως φυσική επέκταση της λίστας αναπαραγωγής Most Necessary που επιμελήθηκε εκδοτικά το Spotify – που ονομάζεται “η επίσημη φωνή της επόμενης γενιάς στο Spotify” – το Most Necessary Live γιορτάζει μερικούς από τους πιο αναδυόμενους ράπερ που εμφανίζονται στη λίστα αναπαραγωγής στην πραγματική ζωή και τους συνδέει με τους κορυφαίους ακροατές τους μέσω αποκλειστικών εμφανίσεων.

Το Most Necessary Live ξεκινά στις 2 Αυγούστου στο Huston του Texas με τους DeeBaby, Monaleo, That Mexican OT, Mike Dimes, KenTheMan και καλεσμένους-έκπληξη.

«Οι τοπικές σκηνές ραπ ήταν πάντα η ψυχή του hip-hop, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε το Most Necessary Live στο Huston. Ως φυσική επέκταση της λίστας αναπαραγωγής — είναι ένα άλλο παράδειγμα του πώς συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε ανερχόμενους καλλιτέχνες στο Spotify», δήλωσε ο Max Weinstein, επικεφαλής της hip-hop, συνεργασίες καλλιτεχνών στο Spotify, σε μια δήλωση. «Μια σημαντική προσπάθεια συνεργασίας μεταξύ των ομάδων μουσικής και μάρκετινγκ, εγκαινιάζουμε αυτήν την έκθεση για να αναδείξουμε τους ντόπιους καλλιτέχνες και να δώσουμε στους θαυμαστές την ευκαιρία να δουν τις αγαπημένες τους παραστάσεις ζωντανά. Η ομάδα το δουλεύει εδώ και λίγο καιρό, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτέλους θα ζωντανέψουμε το Most Necessary Live.»

Το Most Necessary Live θα πραγματοποιείται μία φορά το τρίμηνο και θα περνά από πολλές πόλεις των ΗΠΑ. Οι επιτόπιες εμπειρίες θα περιλαμβάνουν επίσης εμπορικά προϊόντα και στιγμιότυπα που αξίζουν κοινωνικά.

🗓️ 25 Jul 2023

Related Articles