Το «Single Soon» της Selena Gomez κάνει το ντεμπούτο του στο chart με τα πιο Hot Trending τραγούδια πριν από την κυκλοφορία του

Το επερχόμενο νέο τραγούδι της Selena Gomez «Single Soon» κάνει το ντεμπούτο του στο Νο. 1 στο chart Hot Trending Songs του Billboard, με την υποστήριξη του X, με ημερομηνία 26 Αυγούστου.

Τα Hot Trending charts του Billboard, που υποστηρίζονται από το X, παρακολουθούν παγκόσμιες τάσεις και συνομιλίες που σχετίζονται με τη μουσική σε πραγματικό χρόνο στο X, με δυνατότητα προβολής είτε τις τελευταίες 24 ώρες είτε τις τελευταίες επτά ημέρες. Μια εβδομαδιαία έκδοση του γραφήματος 20 θέσεων, που καλύπτει τη δραστηριότητα από την Παρασκευή έως την Πέμπτη κάθε εβδομάδας, δημοσιεύει μαζί με τα άλλα εβδομαδιαία chart του Billboard στο Billboard.com κάθε Τρίτη, με την πιο πρόσφατη περίοδο παρακολούθησης να τρέχει από τις 11 έως τις 17 Αυγούστου.

Το «Single Soon» έχει ημερομηνία κυκλοφορίας στις 25 Αυγούστου, αλλά ανακοινώθηκε με ένα post στις 17 Αυγούστο στο Instagram από την ίδια την Selena. «Επειδή δεν έχω τελειώσει με το SG3 [το επερχόμενο άλμπουμ της Gomez], ήθελα να βγάλω ένα διασκεδαστικό μικρό τραγούδι που έγραψα πριν από λίγο καιρό και είναι τέλειο για να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του καλοκαιριού», έγραψε η τραγουδίστρια.

Το τραγούδι θα είναι η πρώτη της γεύση νέας μουσικής μετά το ισπανόφωνο EP Revelacion, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2021.

H Gomez βασιλεύει στο “Uneasy” του Jon Batiste, με τον Lil Wayne, ο οποίος υποκλίνεται στο Νο. 2. Το τραγούδι κυκλοφόρησε ολόκληρο στις 18 Αυγούστου ως μέρος του νέου άλμπουμ του Batiste World Music Radio. Η διασκευή της Dolly Parton στο “Let It Be” των Beatles, η οποία προσθέτει τους επιζώντες Beatles Paul McCartney και Ringo Starr ως επιλεγμένες ηθοποιούς (καθώς και οι Mick Fleetwood και Peter Frampton), κατατάσσεται στο Νο. 3 μετά την ανακοίνωση για κυκλοφορία στις 18 Αυγούστου, στις 13 Αυγούστου. Είναι η τελευταία της γεύση από το Rockstar, το ροκ άλμπουμ της, που θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου.

🗓️ 23 Aug 2023

Related Articles