Το σετ του Elton John's Glastonbury 2023 έσπασε το ρεκόρ τηλεθέασης του BBC

Ο τίτλος Elton John’s Glastonbury 2023 προχθες το βράδυ (25 Ιουνίου) έσπασε τα νούμερα τηλεθέασης στο BBC, με εκατομμύρια να παρακολουθούν σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο θρυλικός τραγουδιστής και τραγουδοποιός έπαιξε αυτό που φαίνεται να είναι το τελευταίο του σόου στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Worthy Farm, φέρνοντας ένα γεμάτο επιτυχίες σε ένα από τα μεγαλύτερα πλήθη που έχει δει ποτέ το Pyramid Stage.

Τώρα, σύμφωνα με το overnights.tv (μέσω του The Independent), το σετ παρακολούθησαν 7,3 εκατομμύρια θεατές σε όλο το BBC, τριπλάσιο από αυτό που είδε τον Paul McCartney πέρυσι και το σκηνικό με τις περισσότερες προβολές στην τηλεόραση στην ιστορία του φεστιβάλ.

Τα άλλα δύο πρωτοσέλιδα, Guns N’ Roses και Arctic Monkeys προσέλκυσαν τηλεθέαση 1 και 1,5 εκατομμυρίου αντίστοιχα. Κατά τη διάρκεια του σόου, ο John ενώθηκε από τον frontman των Gabriels, Jacob Lusk, τον ανερχόμενο Stephen Sanchez, τη Rina Sawayama και τον Brandon Flowers των Killers, αν και οι φήμες πριν από το σετ περιλάμβαναν την Britney Spears.

Ανασκοπώντας το σετ του Elton John’s Glastonbury, το NME έγραψε: «Κοιτάξτε αυτό το setlist – δεν μπορεί να βελτιωθεί. Όπως είχε υποσχεθεί προηγουμένως, το τελικό τμήμα της εκπομπής είδε το “all hell break loose”. «Crocodile Rock»,‘Saturday Night’s Alright for Fighting’, «I’m Still Standing», η σύνοδος κορυφής. Το «Don’t Let the Sun Go Down on Me», αφιερωμένο στον George Michael στα 60ά του γενέθλια.

«Ήμασταν κακομαθημένοι απόψε. Οι φωτοβολίδες φωτίζουν τον ουρανό, οι φίλοι κρατιούνται ο ένας τον άλλο και ένα επικό φινάλε πυροτεχνημάτων μας βλέπει σε ένα μνημειώδες πιο κοντινό μέρος του «Rocket Man». Η κίνησή του με μία σκηνή (σηκώνοντας από το πιάνο, απλωμένα τα χέρια και χαμογελώντας) είναι το μόνο που χρειάζεται. Τα τραγούδια και η καρδιά του κάνουν τα υπόλοιπα. Όλοι εδώ είναι στο πλευρό του.”

🗓️ 27 Jun 2023

Related Articles