Το «Papaoutai» του Stromae συμμετέχει στο Billion Views Club του YouTube

Ο Stromae πρόσθεσε ένα ακόμη επίτευγμα στη λίστα του. Το βίντεο του Βέλγου τραγουδιστή για το «Papaoutai» έχει φτάσει το 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube, από την κυκλοφορία του το 2013.

Το βίντεο που σκηνοθετεί ο Adam Nael παρουσιάζει ένα νεαρό αγόρι που εγκαταλείπει μια πήλινη εκδοχή του Stromae – ο οποίος, στην αρχή, δεν συμμετέχει φυσικά σε καμία ενέργεια, από το να πιάσει μια μπάλα μέχρι το πλύσιμο ενός αυτοκινήτου – για να βγει έξω και να παίξει με τους γείτονές του σε μια γραφική γειτονιά. Ένα σύνολο από δίδυμα και ένας μεγαλύτερος και ένας μικρότερος αδερφός χορεύουν στο κέντρο της αμμώδους αδιέξοδος, προς μεγάλη έκπληξη του μικρού αγοριού, που τελικά απογοητεύεται από την έλλειψη δραστηριότητας του Stromae, παρά το γεγονός ότι αισθάνεται λυπημένος από την ανικανότητα του τραγουδιστή. Στο τέλος του βίντεο, ο Stromae βρίσκει ξανά κίνηση.

Το «Papaoutai» χρησιμεύει ως παιχνίδι για τη φράση “Papa où t’es” – που μεταφράζεται σε “Papa, Where Are You?” — και σηματοδοτεί την πρώτη είσοδο του Βέλγου καλλιτέχνη στο Billion Views Club. Το κομμάτι ήταν κυρίως το γαλλόφωνο τραγούδι με τις περισσότερες προβολές μέχρι φέτος, όταν εκθρονίστηκε από το τραγούδι της Indila «Dernière danse». Το «Papaoutai» του Stromae συμμετέχει στο Billion Views Club του YouTube είναι πλέον το δεύτερο γαλλόφωνο βίντεο που ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο προβολές στην πλατφόρμα βίντεο.

Το «Papaoutai» κυκλοφόρησε ως το βασικό σινγκλ από το δεύτερο στούντιο άλμπουμ των Stromae, Racine carrée, το 2013. Το σετ έφτασε στο Νο. 19 του chart Heatseekers Albums, αφιερώνοντας συνολικά πέντε εβδομάδες στον απολογισμό. Το «Papaoutai», εν τω μεταξύ, έφτασε στο top 40 των Hot Dance/Electronic Songs του Billboard — το κομμάτι έφτασε στο Νο. 25 του chart και πέρασε συνολικά 20 εβδομάδες στον πίνακα.

🗓️ 01 Sep 2023

Related Articles