Το ντεμπούτο του Ed Sheeran «Curtains» βρίσκεται στην κορυφή των charts του Ηνωμένου Βασιλείου

Όταν ο Ed Sheeran κυκλοφορεί νέα μουσική, οι Βρετανοί συντονίζονται μαζικά. Αυτό ισχύει σίγουρα από την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ Subtract την περασμένη εβδομάδα, την πέμπτη και τελευταία κυκλοφορία στη συλλογή του με θέμα τα μαθηματικά.

Με βάση τις πωλήσεις και τα δεδομένα ροής που καταγράφηκαν από τα πρώτα στάδια της εβδομάδας των τσαρτ, ο Sheeran βρίσκεται σε καλό δρόμο για τα δύο κορυφαία δέκα σινγκλ, συμπεριλαμβανομένου του πρωτοεμφανιζόμενου “Curtains”. Το κομμάτι του άλμπουμ πρόκειται να φτάσει στο Νο. 10 της εθνικής έρευνας, για αυτό που θα ήταν η 42η εμφάνιση του Sheeran στο top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Επίσης στο chart, το προηγούμενο του single “Eyes Closed”, η πρώτη κυκλοφορία από το Subtract, και ένα κομμάτι που ερμήνευσε ο Sheeran την Κυριακή στο American Idol του ABC, πρόκειται να ανεβάσει 6-3 στο βρετανικό chart. Παράλληλα, το “Boat” του Sheeran θα πρέπει να εισέλθει στην κορυφή 20, στο Νο. 12, προχωρώντας αρκετά στη θέση κορυφής του Νο. 46.

Ο Άγγλος τραγουδιστής και τραγουδοποιός είναι το τέλειο πέντε-προς-πέντε στο επίσημο τσαρτ άλμπουμ του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένου του No 6 Collaborations Project του 2019. Το Subtract αναμένεται να διατηρήσει ανέπαφο το σερί του.

Το “Cupid” του Fifty Fifty δεν έχει κοπεί τα φτερά του. Αφού έσπασε το top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου την περασμένη Παρασκευή (5 Μαΐου), κερδίζοντας το Fifty Fifty τη διάκριση ως το πρώτο γκρουπ κοριτσιών K-pop που το έκανε, ο αριθμός θα μπορούσε να ανέβει στο Νο. 8.

Επίσης στην έκρηξη των chart, το «Baby Don’t Hurt Me» των David Guetta, Anne-Marie και Coi Leray, το οποίο παρεμβάλλει τον αριθμό του σπιτιού του Haddaway της δεκαετίας του ’90, αιωρείται ακριβώς έξω από την πρώτη βαθμίδα. Έχει ανέβει 13-11 στο chart blast.

Οι Bring Me The Horizon βρίσκονται σε καλό δρόμο για το έκτο top 40 και το πρώτο σινγκλ των Βρετανών ρεκόρ στο top 20 με το “LosT”. Μετά από 48 ώρες, το σινγκλ έχει αντίκτυπο στο Νο. 15.

Στην κορυφή της έκρηξης των chart, το “Miracle”, η rave μελωδία της δεκαετίας του ’90 από τους Calvin Harris και Ellie Goulding, βρίσκεται για πέμπτη εβδομάδα στο Νο. 1.

Όλα θα αποκαλυφθούν όταν δημοσιευτεί το επίσημο τσαρτ Singles του Ηνωμένου Βασιλείου την ερχόμενη Παρασκευή (12 Μαΐου).

🗓️ 09 May 2023

Related Articles