Το νέo single της Raye

07 Jun 2024
Untitled-1-4

Το νέo single της Raye, αποκαλύπτεται επιτέλους, το νέο της single με τον τίτλο “Genesis: το οποίο έχει διάρκεια 7 ολόκληρα επικά λεπτά και αποτελεί μέρος ενός mini album τεσσάρων τραγουδιών.

Η τραγουδίστρια έγραψε ιστορία στους Βρετανούς, όταν έσπασε το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες και υποψηφιότητες για έναν καλλιτέχνη σε ένα μόνο έτος το 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα τρόπαια για την καλύτερη νέα καλλιτέχνιδα, την καλύτερη ηθοποιό R&B, και τον καλύτερο τραγουδοποιό της χρονιάς, η RAYE θριάμβευσε επίσης στο βρετανικό άλμπουμ της χρονιάς για το αναγνωρισμένο ντεμπούτο της LP My 21st Century Blues — το οποίο έφτασε στο νούμερο 22 του Billboard Hot 100.

Το νέo single της Raye
My 21st Century Blues album cover

​​​​​​

Σε μια ανάρτηση στο Instagram στις 31 Μαΐου , η RAYE περιέγραψε το «Genesis» ως «ένα 7λεπτο έργο αγάπης το οποίο δυλεύει από το 2022». Σε παραγωγή του δύο φορές νικητή Grammy Rodney “Darkchild” Jerkins, το “Genesis” ξετυλίγεται σε τρεις πράξεις μέσω των οποίων η RAYE παραδίδει μερικά από τα πιο σπλαχνικά και εξομολογητικά τραγούδια της μέχρι σήμερα.

Η ανάμειξη εγχόρδων με επιρροές που περιλαμβάνουν τζαζ, χιπ-χοπ, R&B, gospel και ποπ , το “Genesis” αποκαλύπτεται ότι είναι κάτι περισσότερο από ένα τυπικό ραδιοφωνικό σινγκλ.

Related Articles