Το νέο music video του Maluma «Tsunami» κυκλοφόρησε και ξεσηκώνει τους πάντες !

Ο Maluma κυκλοφόρησε ένα νέο music video για το τραγούδι «Tsunami» στο οποίο συνεργάζεται με τον Arcangel και τον De La Ghetto. Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο πρόσφατο άλμπουμ του Maluma με τίτλο «The Love & Sex Tape». Το music video για το «Tsunami» γυρίστηκε στο Μαϊάμι με τη σκηνοθεσία του Maluma και του César «Tes» Pimienta και την επιμέλεια της εταιρείας παραγωγής Royalty Films του Κολομβιανού τραγουδιστή.

Ο Maluma, ο De La Ghetto και ο Arcangel εμφανίζονται σε ένα πάρτι, όπου είναι περιτριγυρισμένοι από όμορφες γυναίκες και μαζί απολαμβάνουν μία αξέχαστη νύχτα, χορεύοντας στον ρυθμό του urban τραγουδιού. Ο Maluma έγραψε το «Tsunami» μαζί με μία ομάδα από hitmakers στους οποίους περιλαμβάνονται ο Edgar Barrera (Ariana Grande, Camila Cabello, Shakira) και ο Justin Quiles, μεταξύ άλλων. Την παραγωγή του single υπέγραψαν οι The Rudeboyz και ο Ily Wonder. Το «Tsunami» είναι ένα από τα 8 τραγούδια που περιλαμβάνονται στο νέο EP «The Love & Sex Tape» του Maluma που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο.

O Maluma ολοκλήρωσε πρόσφατα με τεράστια επιτυχία το δεύτερο ευρωπαϊκό σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας του «Papi Juancho World Tour» δίνοντας τέσσερις εμφανίσεις στην Ίμπιζα της Ισπανίας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Ευρώπη, ο Maluma εμφανίστηκε σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ελβετία, Αυστρία, Πολωνία, Ελβετία, Κροατία, Πορτογαλία, Ισπανία αλλά και στην Ελλάδα. Ο Maluma επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά με τις συναυλίες του το χάρισμα και το ταλέντο του που έχουν γοητεύσει ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την εξαιρετική μουσική του.

 

 

Δείτε εδώ το νέο βίντεο κλιπ του Maluma

🗓️ 22 Aug 2022

Related Articles