Το νέο άλμπουμ της Taylor Swift «Midnights» έκανε 1 εκατ. πωλήσεις σε μια εβδομάδα

Taylor-Swift-backstage-2022-vma-billboard-1548

Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές στο Luminate, το άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε τις 21 Οκτωβρίου, έχει κερδίσει περισσότερες από 1,4 εκατομμύρια ισοδύναμες μονάδες άλμπουμ τις ΗΠΑ κατά τις πρώτες πέντε ημέρες κυκλοφορίας του (μέχρι τις 25 Οκτωβρίου). Από αυτό το ποσό, οι πωλήσεις του άλμπουμ περιλαμβάνουν περισσότερες από 1,05 εκατομμύρια πωλήσεις σε διαθέσιμες μορφές όπως ψυφιακά άλμπουμ, παραλλαγές CD, βινύλια και κασέτες. Οι πωλήσεις Vinyl LP για τον τίτλο έχουν ξεπεράσει τις 515.000.

Με 1,4 εκατομμύρια ισοδύναμα άλμπουμ, το «Midnights» είναι το πρώτο άλμπουμ μετά το «reputation» που έκανε τόσες πωλήσεις σε μόλις 1 εβδομάδα. Οι συνολικές πωλήσεις 1,05 εκατομμυρίων άλμπουμ του Midnights συνεχίζουν. Το άλμπουμ με τα 20 κομμάτια (τα 13 κομμάτια του τυπικού σετ συν επτά κομμάτια που προστέθηκαν σε μια πολυτελή έκδοση) έχουν καταγράψει περισσότερες από 423 εκατομμύρια επίσημες ροές κατ’ απαίτηση (ήχος και βίντεο μαζί) στις ΗΠΑ τις πρώτες πέντε ημέρες του άλμπουμ. Όπως αναφέρθηκε στις 25 Οκτωβρίου, το Midnights έχει τη μεγαλύτερη εβδομάδα ροής για ένα άλμπουμ το 2022, από τις συνολικές ροές για τα τραγούδια που συλλέγονται. Είναι επίσης η μεγαλύτερη εβδομάδα ροής που έγινε ποτέ για ένα άλμπουμ με τίτλο που δεν είναι R&B/hip-hop ή για οποιοδήποτε άλμπουμ από γυναίκα καλλιτέχνη.

Υποτίθεται ότι οι συνολικές μονάδες, οι πωλήσεις και τα ποσοστά ροής του Midnights θα αυξηθούν τις επόμενες ημέρες, καθώς η εβδομάδα παρακολούθησης λήγει την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου. Ο τελικός αριθμός πωλήσεων του σετ αναμένεται να ανακοινωθεί την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου, μαζί με το αναμενόμενο μεγάλο ντεμπούτο του στο πολυμετρικό τσαρτ άλμπουμ Billboard 200 (στις 4 Νοεμβρίου). Εάν το Midnights κάνει το ντεμπούτο του στο Νο. 1 του Billboard 200, θα σηματοδοτήσει την 11η προσπάθεια της Swift στην κορυφή.

🗓️ 27 Oct 2022

Related Articles