Το νέο album της Taylor Swift "The Tortured Poets Department"

09 Apr 2024
Taylor Swift

Η ποπ σταρ πρόκειται να κυκλοφορήσει τον 11ο στούντιο δίσκο της την επόμενη Παρασκευή (19 Απριλίου) μετά απο 2 χρόνια αναμονής! Χθες (8 Απριλίου), η Taylor Swift μοιράστηκε μια φράση από το πολυαναμενόμενο album της στα Stories της στο Instagram: “Crowd goes wild at her fingertips/ Half moonshine, Full eclipse.”, συμπεριέλαμβάνωντας έναν σύνδεσμο προπαραγγελίας για το άλμπουμ μαζί με ένα λευκό emoji σε σχήμα καρδιάς.

Το “The Tortured Poets Department” θα περιλαμβάνει 17 τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου του bonus κομμάτι «The Manuscript». Θα υπάρξουν επίσης συνεργασίες με τους Florence + The Machine και τον Post Malone.

Η Τραγουδίστρια είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η δημιουργία του νέου δίσκου «ήταν πραγματικά σωτήρια για [αυτήν]», προσθέτοντας: «Απλά τα πράγματα που περνούσα και τα πράγματα για τα οποία έγραφα».

Και συνέχισε: «Μου θύμισε κάπως γιατί η σύνθεση τραγουδιών την βοηθά ψυχολογικά.

Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ, η τραγουδίστρια θα συνεχίσει την περιοδεία της στην Ευρώπη «Eras Tour» τον επόμενο μήνα πριν πάει στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία τον Ιούνιο. Η Swift πρόκειται να παίξει οκτώ συναυλίες στο Wembley Stadium του Λονδίνου αυτό το καλοκαίρι ως μέρος της διαδρομής, με υποστήριξη από την Paramore.

Related Articles