Το μουσικό βίντεο «White Iverson» του Post Malone έφτασε 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube

Ο Post Malone εξασφάλισε ένα ακόμη επίτευγμα πριν από το τέλος της χρονιάς. Το βίντεο του ράπερ για το “White Iverson” μπήκε επίσημα στο Billion Views Club του YouTube, ανακοίνωσε η πλατφόρμα την Τετάρτη (14 Δεκεμβρίου).

Το εικαστικό που σκηνοθετεί ο Van Alpert βλέπει τον Malone να τραγουδά το αποπνικτικό κομμάτι ραπ στη μέση της ερήμου. Ο άλλος σημαντικός χαρακτήρας του βίντεο είναι η φανταχτερή λευκή Rolls Royce Ghost EWB, η οποία κάνει πολλά ντόνατς γύρω από το αραιό και σκονισμένο έδαφος. Σε διάφορα σημεία, ο Malone συνοδεύεται από έναν φίλο που οδηγεί πάνω σε μια Mercedes Benz G Class —επίσης στα λευκά— σε όλη την απέραντη έρημο. Το βίντεο είναι το τέταρτο στον κατάλογο του Malone που φτάνει το δισεκατομμύριο προβολές. Το “Rockstar” μπήκε στο κλαμπ δισεκατομμυρίων προβολών τον Ιούνιο του 2022. Το “Sunflower” με τον Swae Lee (1,9 δισεκατομμύρια) και το “Congratulations” με την Quavo (1,4 δισεκατομμύρια) ήταν τα άλλα βίντεο που προηγουμένως μπήκαν στο κλαμπ δισεκατομμυρίων προβολών του YouTube.

Το “White Iverson” – το ντεμπούτο και το βασικό σινγκλ από το πρώτο στούντιο άλμπουμ του Malone, Stoney – ήταν η επιτυχία του 2015. Το τραγούδι πέρασε 30 εβδομάδες στο Billboard Hot 100, όπου έκανε το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο του 2015 και έφτασε στο Νο. 14 στο τσαρτ όλων των ειδών τον Ιανουάριο του 2016. Η μελωδία γνώρισε περαιτέρω επιτυχία στα Hot R&B/Hip-Hop Songs γράφημα, κορυφώνοντας στο Νο. 5 και περνώντας συνολικά 26 εβδομάδες στον απολογισμό. Το κομμάτι κυκλοφόρησε αρχικά μέσω του SoundCloud του Malone, επίσης το 2015.

🗓️ 15 Dec 2022

Related Articles