Το μουσικό βίντεο «Into You» της Ariana Grande έφτασε στο 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube

Έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που η Ariana Grande αποκάλυψε την έτοιμη για κλαμπ επιτυχία της «Into You» από το άλμπουμ της Dangerous Woman του 2016, και η επιτυχία που διαρκούσε έφτασε σε ένα νέο ορόσημο. Το μουσικό βίντεο για το κομμάτι ξεπέρασε το όριο του ενός δισεκατομμυρίου προβολών στο YouTube.

Μετά την κυκλοφορία του το 2016, το “Into You” ανέβηκε στο Νο. 13 του Billboard Hot 100 τραγουδιών. Κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής καριέρας της, η Grande έχει σημειώσει 73 τραγούδια στο Billboard Hot 100 τραγούδια. Από αυτές τις επιτυχίες, οι 20 μπήκαν στο top 10 και οι επτά στην κορυφή του chart. Το πρώτο κορυφαίο κομμάτι της σούπερ σταρ ήταν το τραγούδι χωρισμού της το 2018, “Thank U, Next”, πριν κατακτήσει άλλα δύο solo Νο. 1 με τα “7 Rings” και “Positions”.

Επίσης, ήταν στην κορυφή με μια σειρά από συνεργασίες, όπως το “Rain on Me” με τη Lady Gaga, το “Stuck With U” με τον Justin Bieber και με το The Weeknd στο “Save Your Tears” και “Die For You”. ”

Σε άλλα νέα η Grande, φέρεται να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της Dalton Gomez μετά από δύο χρόνια γάμου. Σύμφωνα με το TMZ, που μετέδωσε πρώτος την είδηση, το ζευγάρι έχει χωρίσει από τον Ιανουάριο και σχεδιάζει να τερματίσει νόμιμα τον γάμο του. Το People αναφέρει επίσης ότι το ζευγάρι πήρε χωριστούς δρόμους νωρίτερα φέτος.

Αναπολήστε και ξαναδείτε το μουσικό βίντεο «Into You» του Grande παρακάτω:

🗓️ 18 Jul 2023

Related Articles