Το «More Than a Love Song» των Black Pumas φτάνει στο Νο. 1 στο Adult Alternative Airplay Chart

Περισσότερα από τρία χρόνια μετά το πρώτο τους Νο. 1, οι Black Pumas επιστρέφουν στην κορυφή του εναλλακτικού Airplay chart του Billboard με το “More Than a Love Song”, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με ημερομηνία 30 Σεπτεμβρίου. Το κομμάτι κορυφώνει το chart μετά από 15% διογκώνονται σε παραστάσεις που έκαναν το τραγούδι τον τίτλο με τα most played κομμάτια στους σταθμούς εναλλακτικής αναπαραγωγής ενηλίκων στις ΗΠΑ (triple A) την εβδομάδα που έληξε στις 21 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το Luminate.

Με το “More Than a Love Song”, οι Black Pumas κατακτούν το δεύτερο Νο. 1 στο Adult Alternative Airplay, αφού το “Colors” κυβέρνησε για μία εβδομάδα το 2020. Σε αντίθεση με το πρώτο κομμάτι, το οποίο χρειάστηκε 18 εβδομάδες για να φτάσει στην κορυφή. Το «More than a Love Song»  κάνει σπριντ στην κορυφή με μόλις τέσσερα καρέ. Το «Tear» είναι η ταχύτερη κατάκτηση στο Νο. 1 από οποιοδήποτε τραγούδι στη λίστα εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, από τότε που οι Death Cab για το «Here to Forever» των Cutie ολοκλήρωσαν το ταξίδι τεσσάρων εβδομάδων τον Αύγουστο του 2022.

Κατά τα άλλα, το “More than a Love Song” βρίσκεται στο Νο. 29 ψηλά του Rock & Alternative Airplay chart για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα. Παρά την έλλειψη κίνησης στην κατάταξη, το κομμάτι κέρδισε 1% σε 1,4 εκατομμύρια κοινό την τελευταία εβδομάδα παρακολούθησης.

Το “More than a Love Song” είναι το βασικό single από το επερχόμενο στούντιο άλμπουμ των Black Pumas, Chronicles of a Diamond. Το set, που αναμένεται στις 27 Οκτωβρίου μέσω της ATO Records, είναι η συνέχεια της ομότιτλης προσπάθειας του 2019. H πολυτελής έκδοση αυτού του άλμπουμ ήταν υποψήφιo για βραβείο Grammy για το άλμπουμ της χρονιάς.

🗓️ 27 Sep 2023

Related Articles