Το «Miracle» του Calvin Harris και της Ellie Goulding βρίσκεται στο Νο. 1 του U.K Chart

Μετά από αρκετές εβδομάδες κοιτάζοντας τη σύνοδο κορυφής των charts του Ηνωμένου Βασιλείου, το «Miracle» (Columbia) των Calvin Harris και Ellie Goulding ανεβαίνει στην πρώτη θέση των chart.

Το “Miracle” υπερπηδά το “Flowers” της Miley Cyrus (Columbia), το οποίο βρίσκεται στο Νο. 2, και το “Eyes Closed” (Atlantic) του Ed Sheeran, υποχωρώντας 1-3, για να κατακτήσει την πρώτη θέση στο Επίσημο Chart.

Σύμφωνα με την εταιρεία Official Charts, μόλις 2.000 chart μονάδες χωρίζουν τις τρεις πρώτες θέσεις στο στάδιο του μέσου της εβδομάδας. Στις τρεις εβδομάδες του στο chart, το “Miracle” δεν κατάφερνε να πάει πιο ψηλα, από το Νο. 2, χάρη στην αδιάκοπη βασιλεία των 10 εβδομάδων του “Flowers”, που έληξε την περασμένη Παρασκευή (31 Μαρτίου).

Εάν κατακτήσει το στέμμα όταν δημοσιευτεί το επίσημο Chart την ερχόμενη Παρασκευή (7 Απριλίου), το “Miracle” θα έδινε στον Charis το 11ο Νο. 1 του και για πρώτη φορά μετά το “Promises” με τον Sam Smith το 2018,και για την Goulding είναι η τέταρτη φορά που βρίσκεται στην κορυφή στο chart του Ηνωμένο Βασίλειο. Ως ζευγάρι, ο Charis και η Goulding πέτυχαν προηγουμένως επιτυχίες με το “I Need Your Love” του 2012 (που κορυφώθηκε στο Νο. 4) και το “Outside” του 2014 (Νο. 6).

Το “Miracle”, μια ανατρεπτική μελωδία rave, απολαμβάνει την αναβάθμιση μετά την κυκλοφορία ενός επίσημου μουσικού βίντεο και ενός νέου “Church Version” με τα φωνητικά της Goulding ηχογραφημένα στον St. Bartholomew The Great, την παλαιότερη σωζόμενη εκκλησία του Λονδίνου.

Πιο κάτω στη λίστα με τα μέσα της εβδομάδας, η Jisoo βρίσκεται σε καλό δρόμο για να γίνει το πρώτο μέλος των BlackPink που θα πετύχει σόλο επιτυχία στις 40 κορυφαίες του Ηνωμένου Βασιλείου με το “Flower” (Interscope). Είναι νέο στο Νο. 29 του chart blast. Με το “Flower” και το ME two-pack του, η Jisoo έγινε η τελευταία από τις συμπαίκτες της στο συγκρότημα, μετά τη Rosé, την Jennie και τη Lisa, που κυκλοφόρησε ένα σόλο έργο. Τέλος, ο Tyler, The Creator θα μπορούσε να πάρει ένα τέταρτο top 40 με το “Dogtooth” (Κολομβία).

🗓️ 04 Apr 2023

Related Articles