Το μαγευτικό μουσικό βίντεο «Black Magic» των Little Mix έφτασε το 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube

Οι Little Mix έδωσαν στους θαυμαστές μια γουλιά από το μυστικό τους φίλτρο με το συναρπαστικό μουσικό τους βίντεο του 2015 για το “Black Magic”, και η μαγεία εξακολουθεί να υπάρχει το 2023 — καθώς το κλιπ έχει επίσημα φτάσει το ένα δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube.

Στο βίντεο, η ομάδα – που αποτελείται από τους Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock, Jade Thirlwall και Jesy Nelson – είναι απόκληροι του σχολείου που ονειρεύονται να προσελκύσουν έναν ρομαντικό σύντροφο. Αργά το βράδυ, τα κορίτσια κάνουν ένα ξόρκι αγάπης που τα κάνει ακαταμάχητα στους άντρες στην πανεπιστημιούπολη. «Take a sip of my secret potion / I’ll make you fall in love / For a spell that can’t be broken / One drop should be enough», εναρμονίζονται στο ρεφρέν.

Οι Little Mix, που ενώθηκαν το 2011 ως μέρος του The X Factor, κυκλοφόρησαν το “Black Magic” το 2015 ως το βασικό σινγκλ του τρίτου άλμπουμ τους, Get Weird. Το τραγούδι ήταν στην κορυφή του Ηνωμένου Βασιλείου Singles Chart για τρεις εβδομάδες τον Αύγουστο του ίδιου έτους.

Το τώρα τρίο — η Nelson έφυγε από το συγκρότημα το 2020 — ανακοίνωσε την παύση του το 2021. «Θέλαμε να σας ενημερώσουμε όλους ότι μετά την περιοδεία Confetti τον Απρίλιο/Μάιο του επόμενου έτους θα κάνουμε ένα διάλειμμα. Πέρασαν 10 καταπληκτικά χρόνια, μια υπέροχη αδιάκοπη περιπέτεια και νιώθουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε ένα διάλειμμα, ώστε να μπορέσουμε να επαναφορτίσουμε και να δουλέψουμε σε κάποια άλλα έργα», έγραψαν τότε. Ωστόσο, διαβεβαίωσαν ότι δεν χωρίζουν – «Οι Little Mix είναι εδώ για να μείνουν» – και ότι έχουν σχέδια για το μέλλον. «Έχουμε δημιουργήσει τόσες πολλές απίστευτες αναμνήσεις με όλους σας και ανυπομονούμε να κάνουμε τόσες άλλες».

🗓️ 02 Nov 2023

Related Articles