Το K-pop συγκρότημα NewJeans θα δημιουργήσει τον επόμενο ύμνο του «League Of Legends»

Το συγκρότημα K-pop NewJeans θα κυκλοφορήσει ένα τραγούδι για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League Of Legends.

Το single, με τίτλο «Gods», θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου στις 6 π.μ. BST / 2 μ.μ. KST. Θα κυκλοφορήσει επίσης με ένα μουσικό βίντεο κινουμένων σχεδίων από την Riot Games και οι NewJeans έχουν περιγράψει το τραγούδι ως «μια νέα εμπειρία για όλους μας».

«Ήταν διασκεδαστικό να δοκιμάζω ένα νέο είδος και ήχο», μοιράστηκε το γκρουπ. «Μέσω αυτής της συνεργασίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα τραγούδι που ενσωματώνει τα μοναδικά χρώματα τόσο του NewJeans όσο και του League of Legends. Ελπίζουμε να σας φέρει μια νέα αίσθηση ενδυνάμωσης!».

Ενώ θα ερμηνευτεί από τους NewJeans, το «Gods» γράφτηκε από τον κύριο συνθέτη της Riot Games, Sebastien Najand, μαζί με τον Alex Seaver του Mako – ο οποίος συνεργάστηκε με τους Pusha T για ένα άλλο τραγούδι των League Of Legends το 2021.

Το «Gods» δημιουργήθηκε για να συμπέσει με το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League Of Legends, ένα σημαντικό τουρνουά esports που θα φιλοξενηθεί στη Νότια Κορέα τον επόμενο μήνα.

«Μεταξύ των Κόσμων που λαμβάνουν χώρα στην Κορέα και της μετεωρικής ανόδου των NewJeans, αυτή η συνεργασία θεωρήθηκε ως μια αληθινή πολιτιστική γιορτή», δήλωσε η Carrie Dun, η παγκόσμια επικεφαλής δημιουργικών, esports της Riot Games. «Πιστεύουμε ότι οι «Θεοί» θα δημιουργήσουν το σκηνικό για αυτό που αναπόφευκτα θα είναι ένας απίστευτος κόσμος».

Στο παρελθόν, οι ύμνοι του League Of Legends Worlds έχουν δημιουργηθεί από τους Lil Nas X, Imagine Dragons και Against The Current. Η Riot Games έχει μακρά ιστορία μουσικών συνεργασιών. Η σειρά του προγραμματιστή του Netflix, Arcane, περιλαμβάνει μουσική από τους Sting, Denzel Curry, Bea Miller και PVRIS.

Πέρυσι, ο Bob DeBelina της Riot Games Music είπε στο NME ότι αυτές οι συνεργασίες απαιτούν μουσικούς που «είναι ανοιχτόμυαλοι για να βγουν κάπως από τον κανονικό κόσμο τους και στον δικό μας».

🗓️ 27 Sep 2023

Related Articles