Το «Jealousy» των Offset & Cardi B κάνει το ντεμπούτο στο Νο. 1 στο Hot Trending Songs Chart

Offset-x-Cardi-B-press-credit-Anthony-Campusano-2023-billboard-1548

Το «Jealousy», η νέα συνεργασία του Offset με την Cardi B, κάνει το ντεμπούτο του στο Νο. 1 στο τσαρτ Hot Trending Songs του Billboard, που υποστηρίζεται από το Twitter, με ημερομηνία 5 Αυγούστου.

Τα τσαρτ Hot Trending του Billboard, που υποστηρίζονται από το Twitter, παρακολουθούν παγκόσμιες τάσεις και συνομιλίες που σχετίζονται με τη μουσική σε πραγματικό χρόνο στο Twitter, με δυνατότητα προβολής είτε τις τελευταίες 24 ώρες είτε τις τελευταίες επτά ημέρες. Μια εβδομαδιαία έκδοση του γραφήματος 20 θέσεων, που καλύπτει τη δραστηριότητα από την Παρασκευή έως την Πέμπτη κάθε εβδομάδας, δημοσιεύει μαζί με τα άλλα εβδομαδιαία τσαρτ του Billboard στο Billboard.com κάθε Τρίτη, με την πιο πρόσφατη περίοδο παρακολούθησης να διαρκεί από τις 21 έως τις 27 Ιουλίου.

Το «Jealousy» έκανε την πλήρη πρεμιέρα του στις 28 Ιουλίου, αλλά η κυκλοφορία του πρωτοπραγματοποιήθηκε με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media του Offset στις 24 Ιουλίου με πρωταγωνιστή τον Jamie Lee Curtis. Δύο ημέρες αργότερα, στις 26 Ιουλίου, αποκαλύφθηκε ο τίτλος του – και η εμπλοκή της Cardi B.

Είναι το δεύτερο Νο. 1 της Cardi στα Hot Trending Songs, που ξεκίνησε το 2021, αφού εμφανίστηκε επίσης στο “Put It On Da Floor Again” της Latto αυτόν τον Απρίλιο. Παράλληλα, είναι και η πρώτη σόλο εμφάνιση του Offset.

Το «Jealousy» κυριαρχεί σε μια ποικιλία τραγουδιών από το πρόσφατα κυκλοφορημένο άλμπουμ του Travis Scott Utopia, το οποίο κυκλοφόρησε στις 28 Ιουλίου, μετά την αποκάλυψη του tracklist στις 27 Ιουλίου. Το “Skitzo” οδηγείτε στο Νο. 2, ακολουθούμενο από το “Meltdown” στο Νο. 3, και το “Modern Jam” μπαίνει στο top 10 (Νο. 6).

Το “Woppenheimer” του Gucci Mane κάνει επίσης πρεμιέρα στην πρώτη πεντάδα, υποκλίνοντας στο Νο. 4. Όπως και τα υπόλοιπα προαναφερθέντα τραγούδια, κυκλοφόρησε στις 28 Ιουλίου, αλλά η ύπαρξή του αμφισβητήθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας παρακολούθησης 21-27 Ιουλίου μετά από ένα viral tweet προωθώντας ένα ψεύτικο mixtape του Woppenheimer από τον ράπερ γύρω από την κυκλοφορία της ταινίας Oppenheimer. Ο Gucci Mane δημοσίευσε την ανάρτηση στο Twitter, προσθέτοντας το emoji για τα μάτια και το hashtag #woppenheimer στις 26 Ιουλίου, με το τραγούδι να ακολουθεί δύο ημέρες αργότερα.

🗓️ 02 Aug 2023

Related Articles