Το «(It Goes Like) Nanana» της Peggy Gou λάμπει σε νέα κυκλοφορία βίντεο κλιπ

Η Peggy Gou ενθουσιάζει τους θαυμαστές με το νέο βίντεο κλιπ για το “(It Goes Like) Nanana”

Η Peggy Gou, η ταλαντούχα γεννημένη στη Νότια Κορέα, DJ και παραγωγός με έδρα το Βερολίνο, κυκλοφόρησε ένα συναρπαστικό βίντεο για το σινγκλ της που βρίσκεται στην κορυφή των chart, «(It Goes Like) Nanana.» Η κυκλοφορία του βίντεο είναι τέλεια χρονισμένη για να συμπέσει με το επερχόμενο κυκλοφορία βινυλίου την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Σε σκηνοθεσία της δημιουργικής ιδιοφυΐας Τόμας Χάρντιμαν, το εικαστικό αριστούργημα αιχμαλωτίζει την Peggy Gou να απολαμβάνει τη δόξα ενός ευρωπαϊκού καλοκαιριού, με το γραφικό σκηνικό της Ibiza να σκηνοθετεί. Η Gou μοιράστηκε τις σκέψεις της, δηλώνοντας: «Υπάρχει ένα συναίσθημα που όλοι γνωρίζουμε αλλά είναι δύσκολο να περιγραφεί, αυτό το συναίσθημα αγάπης, ζεστασιάς και ενθουσιασμού όταν περιτριγυρίζεσαι από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και η ενέργεια μιλά από μόνη της. Είναι δύσκολο να το εκφράσω με λέξεις, αλλά για μένα είναι «νανάνα!»».

Το «(It Goes Like) Nanana» έκανε το ντεμπούτο του τον Ιούνιο και γρήγορα έγινε το αγαπημένο του κοινού στα φεστιβάλ και στο διάσημο White Island. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε στην εκδήλωση Pleasure Garden της Gou χωρητικότητας 8.000 ατόμων, που πραγματοποιήθηκε στο Finsbury Park του Λονδίνου. Αυτό το κομμάτι είναι απλώς μια γεύση από το τι πρόκειται να έρθει από την Peggy Gou, καθώς λειτουργεί ως το βασικό σινγκλ από το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ της, που πρόκειται να κυκλοφορήσει από την XL Recordings. Η επιτυχία του τραγουδιού ήταν αναμφισβήτητη, με θέσεις στην κορυφή των τσαρτ σε πολλές χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ολλανδία και το Βέλγιο.

Η Peggy Gou συνεχίζει να εδραιώνει τη θέση της στην παγκόσμια μουσική σκηνή και το «(It Goes Like) Nanana» είναι άλλη μια απόδειξη του αναμφισβήτητου ταλέντου και της απεριόριστης δημιουργικότητάς της.

🗓️ 02 Oct 2023

Related Articles