Το «I'm Good (Blue)» των David Guetta & Bebe Rexha είναι στο Νο. 1 στο Pop Airplay Chart

david-guetta-bebe-rexha-press-cr-warner-records-2022-billboard-1548

Η viral συνεργασία του David Guetta και της Bebe Rexha, “I’m Good (Blue)” ανεβαίνει στο Νο. 1 του mainstream top 40-based Pop Airplay chart του Billboard (με ημερομηνία 28 Ιανουαρίου).

Το τραγούδι, στην What a DJ/Warner Records, κέρδισε 2% σε 15.551 αναπαραγωγή σε 153 σταθμούς αναφοράς ή, κατά μέσο όρο 102 αναπαραγωγές ανά πάνελ, 13-19 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το Luminate.

Όλα τα τσαρτ με ημερομηνία 28 Ιανουαρίου θα ενημερωθούν στο Billboard.com την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου.

Ο Guetta διεκδικεί το δεύτερο Pop Airplay Νο. 1, μετά το “Without You”, με τον Usher. Καθώς το τραγούδι έφτασε στην κορυφή της βαθμολογίας με ημερομηνία 3 Δεκεμβρίου 2011, ο Guetta τερματίζει το μεγαλύτερο διάλειμμα μεταξύ των ηγετών από τότε που ξεκίνησε το chart το 1992: 11 χρόνια, έναν μήνα και τρεις εβδομάδες. Ξεπερνά τη διαφορά 10 ετών, τριών μηνών και μίας εβδομάδας του Sean Paul το 2006-16.

Η Rexha κατακτά επίσης το δεύτερο Pop Airplay No. 1, μετά το “Me, Myself & I”, με τον G-Eazy, που βασίλεψε για δύο εβδομάδες τον Απρίλιο του 2016. Παράλληλα, καθώς το “Good” ανεβαίνει από το Νο. 3 στη σύνοδο κορυφής του Pop Airplay, ξεπερνάει καλύτερα την κορυφή του τραγουδιού που προβάλλει: το “Blue (Da Ba Dee) του Άιφελ 65, το οποίο έφτασε στο Νο. 2 της λίστας τον Ιανουάριο. 2000.

Το σινγκλ των Guetta and Rexha βρίσκεται στο Νο. 4 ψηλά του πιο πρόσφατα δημοσιευμένου, πολυμετρικού Billboard Hot 100 (με ημερομηνία 21 Ιανουαρίου), έχοντας επίσης την κορυφή της Νο. 6 κορυφής της επιτυχίας του Eiffel 65.

«[Ο Ντέιβιντ] είχε παίξει το [«I’m Good (Blue)»] σε ένα φεστιβάλ αφού το κόψαμε, και κάποιος τράβηξε ένα βίντεο στο YouTube και το δημοσίευσε», είπε πρόσφατα ο Ρέξα στο Pop Shop Podcast του Billboard. «Τότε κάποιος το βρήκε και έφτιαξε ένα remix και το δημοσίευσε στο TikTok. Στη συνέχεια, αυτός ο μεγάλος παίκτης το δημοσίευσε από το TikTok και στη συνέχεια ανατινάχθηκε από τη σελίδα της.

«Είναι τρελό, γιατί απλά ποτέ δεν ξέρεις τι θέλουν οι άνθρωποι», πρόσθεσε η Rexha. «Όλοι τρελαίνονταν και έλεγαν: «Θέλουμε αυτό το τραγούδι! Γιατί δεν μπορούμε να το βρούμε;» Και χτυπούσα τον David [λέγοντας], «Ντέιβιντ, ο κόσμος θέλει πραγματικά αυτόν τον δίσκο! Πρέπει απλώς να το σβήσουμε!» Σε αυτό το σημείο, είναι viral στο TikTok και οι άνθρωποι το ζητούν. Ας δώσουμε στους ανθρώπους αυτό που θέλουν. Είναι απλά ένας υπέροχος, διασκεδαστικός δίσκος».

🗓️ 23 Jan 2023

Related Articles