Το Ίδρυμα Shawn Carter του Jay-Z συγκεντρώνει 20 εκατομμύρια δολάρια στο γκαλά της 20ης επετείου στη Νέα Υόρκη

jay-z-shawn-carter-foundation-gala-2023-billboard-1548

Το Ίδρυμα Shawn Carter, που ιδρύθηκε το 2003 από τον Jay-Z και τη μητέρα του, Gloria Carter, διοργάνωσε ένα γκαλά στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή (14 Ιουλίου), συγκεντρώνοντας 20 εκατομμύρια δολάρια που θα χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν άτομα που αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικά προβλήματα. οι δυσκολίες συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους σε μεταδευτεροβάθμια ιδρύματα.

Η συγκέντρωση χρημάτων περιελάμβανε μια δωρεά κληρονομιάς 10 εκατομμυρίων δολαρίων στο ίδρυμα από τον Τζεφ Μπέζος και τη Λόρεν Σάντσες. Ο Jack Dorsey δώρισε επιπλέον 2 εκατομμύρια δολάρια ως μέρος της ετήσιας συνεισφοράς του.

Το γκαλά της Παρασκευής το βράδυ της οργάνωσης στο Pier Sixty γιόρτασε την 20ή επέτειο του The Shawn Carter Foundation και καλωσόρισε αρκετούς καλεσμένους υψηλού προφίλ στη μουσική, τον αθλητισμό, τις επιχειρήσεις και την ψυχαγωγία.

Ο Jay-Z και η κυρία Carter ήταν φυσικά παρόντες, όπως και η Beyoncé, η οποία μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών από τη βραδιά στο Instagram. Δείτε την πρώτη της ανάρτηση με φωτογραφίες της δραματικής τουαλέτας εδώ και ένα βίντεο μοντάζ από το γκαλά, το οποίο έστησε ξεκαρδιστικά στο remix «My Husband» που έγινε viral στο TikTok. (“Πρόκειται να δω τον σύζυγό μου. Είμαι χαρούμενη, είμαι χαρούμενη που βλέπω τον άντρα μου”, λέει η Beyoncé στο ηχητικό κλιπ.)

Οι καλεσμένοι ήταν οι μουσικοί καλλιτέχνες DJ Khaled, Lil Uzi Vert, Meek Mill, Babyface, Miguel, Tinashe, A$AP Ferg και Saint Jhn. Ο ιδιοκτήτης των New England Patriots Robert Kraft, ο επίτροπος του NFL Roger Goodell και ο ιδρυτής των Fanatics Michael Rubin ήταν επίσης παρόντες, καθώς και οι Regina Hall, Chazz Palminteri, Robinson Cano, Dez Bryant, Angie Martinez, Corey Gamble, Tamika Mallory, Zane Lowe, Ebro. Darden και άλλα.

Το Ίδρυμα Shawn Carter έχει παράσχει υποτροφίες κολεγίων, ευκαιρίες σπουδών στο εξωτερικό, προγράμματα οικοδόμησης πλούτου και πολλά άλλα σε υποεξυπηρετούμενους νέους και οικογένειες από κοινότητες που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου.

Πριν από το γκαλά, το Ίδρυμα Shawn Carter και το Ίδρυμα Robert Kraft για την Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού ανακοίνωσαν μια συνεργασία και συνεργάστηκαν για να συνεισφέρουν 1 εκατομμύριο δολάρια για τον τερματισμό των απαγορεύσεων βιβλίων σε εθνικό επίπεδο και την προστασία της εκπαιδευτικής ελευθερίας. Οι Fanatics και το Live Nation συνεισέφεραν επιπλέον 500.000 $ το καθένα σε αυτήν την πρωτοβουλία, η οποία θα παρέχει δωρεές βιβλίων, νομική υποστήριξη, βοήθεια μάρκετινγκ, βοήθεια για τις εκδόσεις και πρόσθετους πόρους για την προστασία των δημιουργικών και των ιδρυμάτων που πλήττονται από την πανεθνική απαγόρευση βιβλίων.

🗓️ 17 Jul 2023

Related Articles