Το «Good Good» δίνει στον Usher το 16ο Νο. 1 του R&B & Hip-Hop Airplay Chart

Ο Usher παίρνει τον θρόνο στο R&B/Hip-Hop Airplay chart του Billboard για πρώτη φορά από το 2016, καθώς η συνεργασία του με το Summer Walker και το 21 Savage, «Good Good», κορυφώνει τη λίστα με ημερομηνία 4 Νοεμβρίου.

Το single προκρίνεται από το Νο. 2 για να γίνει το τραγούδι με τις περισσότερες ακρόαση στο κοινό κοινό για σταθμούς R&B/hip-hop που παρακολουθούνται για ενήλικες και mainstream στις ΗΠΑ, παρά την πτώση 2% στα 20,2 εκατομμύρια ακροατές την εβδομάδα παρακολούθησης που έληξε στις 26 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το Luminate.

Το «Good Good» δίνει στη Summer Walker το πρώτο της R&B/Hip-Hop Airplay Νο. 1, αφού προηγουμένως κατάφερε δύο φορές το Νο. 6 καλύτερο – με το «Girls Need Love» με τον Drake το 2019 και το «Playing Games» την επόμενη χρονιά. Ο 21 Savage, εν τω μεταξύ, κατακτά τον τρίτο του πρωταθλητή, μετά την επιλεγμένη στροφή του στο Νο. 1 “Rockstar” οκτώ εβδομάδων του Post Malone το 2017-18 και τον ηγέτη δύο εβδομάδων “Rich Flex” με τον Drake τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Χάρη στον νέο πρωταθλητή, ο Usher συλλέγει το 16ο Νο. 1 του στο R&B/Hip-Hop Airplay. Μεταξύ όλων των καλλιτεχνών, ακολουθεί μόνο τους 29 ηγέτες του Drake για τους περισσότερους από τότε που ξεκίνησε το chart το 1992.

🗓️ 03 Nov 2023

Related Articles