Το Fortnite ανακοίνωσε επίσημα ότι ο The Weeknd θα είναι ο επίσημος headliner του παιχνιδιού «The Weeknd x Fortnite Festival»

06 Dec 2023
20230623_The-Weeknd_Marc-Prodanovic-8-1024x683-1

Το Fortnite, σε μια πρωτοποριακή κίνηση, ανακοίνωσε επίσημα το The Weeknd ως το εναρκτήριο headlining act του παιχνιδιού.

Σε ένα πρόσφατο δελτίο τύπου, το Fortnite Festival παρουσιάζεται ως η πρώτη αποκλειστική λειτουργία επικεντρωμένη στη μουσική του παιχνιδιού, ανοίγοντας νέους δρόμους στη σφαίρα του εξαιρετικά δημοφιλούς παιχνιδιού battle royale. Ενώ η Epic Games επιβλέπει την ανάπτυξη του Fortnite, η λειτουργία παιχνιδιού του Festival έχει δημιουργηθεί από το Harmonix, το στούντιο που είναι γνωστό για τη δημιουργία του franchise βιντεοπαιχνιδιών Rock Band. Συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο του 2021, η Epic Games απέκτησε το Harmonix για να βελτιώσει την ανάπτυξη μοναδικών εμπειριών στο Fortnite.

Το Fortnite Festival, περιγράφεται ως το «νέο μουσικό παιχνίδι» που προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να σχηματίσουν συγκροτήματα με φίλους ή να ανέβουν σόλο στη σκηνή, παίζοντας παράλληλα με επιτυχημένα κομμάτια από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Για να συμπληρώσει την ανακοίνωση, αποκαλύφθηκε ένα συναρπαστικό τρέιλερ, που δείχνει την εικονική παρουσία του The Weeknd μέσω προσαρμοσμένων skins και περιλαμβάνει την επιτυχία του στην κορυφή, «Take My Breath».

Related Articles