Το «Flowers» της Miley Cyrus ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο ροές στο Spotify σε χρόνο ρεκόρ

Miley-Cyrus-pr-cr-BriannaCapozzi-2023-billboard-1548

Η Miley Cyrus μπορεί να αγοράσει στον εαυτό της λουλούδια — 1 δισεκατομμύριο από αυτά, για την ακρίβεια. Την Πέμπτη (4 Μαΐου), η υμνική επιτυχία του ποπ σταρ «Flowers» έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ, καθώς έγινε το πιο γρήγορο τραγούδι που έφτασε το 1 δισεκατομμύριο ροές στην ιστορία του Spotify.

Η κάποτε σταρ της Hannah Montana μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε συνδυασμό με τον streamer για να γιορτάσει το 10ψήφιο σημείο αναφοράς, γράφοντας, «Μερικά λουλούδια δεν ξεθωριάζουν ποτέ» και προσθέτοντας, «Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές» κάτω από το γραφικό της τραγουδίστριας με το « Billions Club» μπροστά της.

Οι θαυμαστές κατέκλυσαν την ενότητα σχολίων της ανάρτησης με συγχαρητήρια για τη βασίλισσά τους. Ένας ακόλουθος έγραψε: «Μάιλι σου αξίζει αυτό και πολλά άλλα. Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που έγινα θαυμαστής σου και με κάνει περήφανο που σε βλέπω να είσαι ακόμα επίκαιρος». Ένας άλλος έδωσε ένα καταφατικό νεύμα στην Ημέρα του Star Wars, γράφοντας: «Η 4η να είναι μαζί της». Ένα τρίτο φώναξε για την τραγουδίστρια να κάνει περιοδεία για να υποστηρίξει το τελευταίο της άλμπουμ Endless Summer Vacation, δηλώνοντας με όλα τα κεφαλαία, “NOW WE NEED THE TOUR”. Το “Flowers” έφτασε στο ορόσημο των δισεκατομμυρίων ροών σε ένα ρεκόρ 112 ημερών από την κυκλοφορία του στις 12 Ιανουαρίου ως το βασικό σινγκλ από το Endless Summer Vacation. Έκτοτε, πέρασε οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 του Billboard Hot 100 και βρέθηκε στην κορυφή των παγκόσμιων τσαρτ του Billboard για ακόμη περισσότερο, με 12 εβδομάδες στο Global 200 και 13 στο Global Excl. Απολογισμός ΗΠΑ.

Το τραγούδι έχει επίσης σπάσει ρεκόρ μετά από ρεκόρ στο ταξίδι του στο Billions Club – ξεπερνώντας ιδιαίτερα τον εαυτό του, καθώς έγινε το τραγούδι με τις περισσότερες ροές σε μια εβδομάδα για δύο συνεχόμενες εβδομάδες και κερδίζοντας ένα σπάνιο χατ τρικ, κερδίζοντας ταυτόχρονα το Billboard’s Pop Airplay, Adult Τσαρτ Pop Airplay και Adult Contemporary.

🗓️ 05 May 2023

Related Articles