Το «Flowers» της Miley Cyrus παραμένει στο Νο.1 του Midweek U.K chart

miley-cyrus-endless-summer-vacation-2023-billboard-1548

Το “Flowers” της Miley Cyrus βρίσκεται για δεύτερη εβδομάδα στην κορυφή του βρετανικού chart.


Με βάση τις πωλήσεις μεσοβδόμαδα και τα δεδομένα ροής που καταγράφηκαν από την εταιρεία Official Charts, το “Flowers” είναι “καταιγίδα” μπροστά από τους αντιπάλους του.


Αν κρατήσει τη θέση του, το “Flowers” θα γινόταν το Νο. 1 της μακροβιότερης βασιλείας της ποπ σταρ των ΗΠΑ και το μοναδικό της single που πέρασε πολλές εβδομάδες στη σύνοδο κορυφής. Οι προηγούμενες ηγέτες της “We Can’t Stop” και “Wrecking Ball” κατέγραψαν και οι δύο θέσεις στο Νο. 1 το 2013.


Το “Flowers” ξεκίνησε γρήγορα σε όλο τον κόσμο, σπάζοντας το ρεκόρ ροής μιας εβδομάδας του Spotify και υποκλίνοντας στο Νο. 1 στην Αυστραλία.


Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το “Flowers” οδηγεί ένα αμετάβλητο top 5 στο μεσοβδόμαδο chart, το οποίο συμπληρώνεται από σινγκλ από τους Raye, SZA, Taylor Swift και Venbee & Goddard, αντίστοιχα.
Παράλληλα, η καυτή καλλιτέχνις των Afrobeats Rema κοιτάζει μια νέα κορυφαία θέση με το “Calm Down” (Mavin), με άνοδο 9-6 στο Επίσημο Chart Update, ενώ το “10:35” των Tiësto και Tate McRae (άνοδος 17-14 μέσω Atlantic/Ministry του Sound) και το “I Will Be Waiting” του Cian Ducrot (άνω 23-19) βρίσκονται στην ανάβαση.


Η υψηλότερη νέα είσοδος στο επερχόμενο επίσημο chart Singles του Ηνωμένου Βασιλείου θα μπορούσε να ανήκει στον Headie One, με το “Martin’s Sofa” (Relentless) να βρίσκεται σε τροχιά για το Νο. 9 ντεμπούτο. Αν παραμείνει, το “Martin’s Sofa” θα έδινε στον Λονδρέζο ράπερ και τραγουδοποιό μια πέμπτη εμφάνιση στο βρετανικό top 10 και 13η εμφάνιση στο top 40.

Η μόνη άλλη νέα άφιξη στο top 40 μεσοβδόμαδα ανήκει στον Ed Sheeran, με το “F64” (Atlantic), τον φόρο τιμής του Βρετανού στον φίλο του Jamal Edwards, τον αείμνηστο ιδρυτή του SBTV, ο οποίος πέθανε τον Φεβ. του 2022 από καρδιακή αρρυθμία μετά από ψυχαγωγική ναρκωτικά, ηλικίας 31 ετών.


Το “F64” είναι στοχευμένο για ένα ξεκίνημα με το Νο. 33, το οποίο θα έδινε στον Sheeran την 58η επιτυχία του στο top 40.

🗓️ 25 Jan 2023

Related Articles