To «Don't Ever Say Love Me» του Colde σε συνεργασία με τον RM κατέβαλε την Νο. 1 θέση στο Hot Trending Songs Chart

allkpop_1682943981_colde-collage

Η συνεργασία του Colde RM “Don’t Ever Say Love Me” καταλαμβάνει την τσαρτ Hot Trending Songs του Billboard στις 13 Μαΐου, που υποστηρίζεται από το Twitter.

Τα Hot Trending Songs τσαρτ του Billboard, υποστηρίζονται από το Twitter, και παρακολουθούν παγκόσμιες τάσεις και συνομιλίες που σχετίζονται με τη μουσική σε πραγματικό χρόνο, με δυνατότητα προβολής είτε τις τελευταίες 24 ώρες είτε τις τελευταίες επτά ημέρες. Μια εβδομαδιαία έκδοση του γραφήματος 20 θέσεων, που καλύπτει τη δραστηριότητα από την Παρασκευή έως την Πέμπτη κάθε εβδομάδας, δημοσιεύει μαζί με τα άλλα εβδομαδιαία τσαρτ του Billboard στο Billboard.com.

Το “Don’t Ever Say Love Me” κυκλοφόρησε στις 4 Μαΐου μετά από μερικά αποσπάσματα που δημοσίευσε στα social media ο Κορεάτης τραγουδιστής και τραγουδοποιού Colde, με κάποια κουβέντα να οφείλεται στην χαρακτηριστική εμφάνιση του RM των BTS.

Ταυτόχρονα, το “Don’t Ever Say Love Me” κάνει το ντεμπούτο του στο Νο. 4 του παγκόσμιου τσαρτ Πωλήσεων Ψηφιακών Τραγουδιών χάρη σε 2.000 λήψεις, σύμφωνα με το Luminate, με περισσότερες πιθανές εμφανίσεις τσαρτ στις έρευνες της 20ης Μαΐου στις πρώτες επτά ημέρες κυκλοφορίας του τραγουδιού. Είναι η δεύτερη εμφάνιση του Colde στο chart, μετά την εμφάνισή του στο “Hectic” της RM, το οποίο έφτασε στο Νο. 6 τον Δεκέμβριο του 2022. Όσο για τον RM, είναι η έβδομη εμφάνισή του, η οποία περιλαμβάνει ένα Νο. 1 στο “No.2”. Το “Don’t Ever Say Love Me” είναι ένα από τα οκτώ τραγούδια από το νέο άλμπουμ του Colde Love Part 2.

Ο Colde και ο RM βασιλεύουν πάνω από τον Jack Harlow, του οποίου το “They Don’t Love It” υποκλίνεται στο Νο. 2 των Hot Trending Songs. Το “They Don’t Love It” είναι η επιτυχία από το νέο-έκπληξη του άλμπουμ του ράπερ Jackman., το οποίο κάνει το ντεμπούτο του ταυτόχρονα στο Νο. 8 του Billboard 200 με 36.000 ισοδύναμες μονάδες άλμπουμ που έχουν κερδίσει, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Το ίδιο το τραγούδι είναι επίσης το ντεμπούτο Hot Shot του Billboard Hot 100 στο Νο. 54, χάρη σε 8,6 εκατομμύρια επίσημες ροές στις ΗΠΑ και 1.000 λήψεις.

Τα Νο. 3-5 στα Hot Trending Songs καταλαμβάνονται από τη μουσική του αείμνηστου Γκόρντον Λάιτφουτ, ο οποίος πέθανε την 1η Μαΐου σε ηλικία 84 ετών. Ο Lightfoot ξεκινά από το Νο. 3, ακολουθούμενο από το μοναχικό του Hot 100 No. Φεβρουάριος 1971).

🗓️ 11 May 2023

Related Articles