Το Docuseries του Ed Sheeran «The Sum of It All» θα κυκλοφορήσει σύντομα στη Disney+

Ένα ντοκιμαντέρ που εξιστορεί το ταξίδι του Ed Sheeran στην καριέρα του, την προσωπική του ζωή και την έμπνευση πίσω από τη μουσική του, το Ed Sheeran: «The Sum of It All», πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 3 Μαΐου.

Στην ανακοίνωση της Disney τη Δευτέρα (20 Μαρτίου), το ντοκιμαντέρ των τεσσάρων μερών περιγράφεται ως επίκεντρο «πώς ένα απίθανο παιδί με τραυλισμό έγινε φήμη για να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους σούπερ σταρ της μουσικής και πώς γεννήθηκαν οι επιτυχίες του στην κορυφή. Η πρωτότυπη σειρά της Disney+ θα περιλαμβάνει αποκλειστικό περιεχόμενο από το προσωπικό αρχείο του Sheeran, συνεντεύξεις με τα αγαπημένα του πρόσωπα και προσωπικές παραστάσεις. Και τα τέσσερα επεισόδια του The Sum of It All, σε παραγωγή της Fulwell 73 Productions (Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium, Adele: One Night Only). Τα επεισόδια θα έχουν το καθένα ξεχωριστό τίτλο, “Love”,“Loss”,“Focus”και “Balance”.

«Ήμουν πάντα πολύ προσεκτικός στην προσωπική και ιδιωτική μου ζωή. το μόνο ντοκιμαντέρ που έκανα ποτέ ήταν ένα που επικεντρώθηκε στη σύνθεση των τραγουδιών μου», ανάφερε ο Sheeran σε ένα δελτίο τύπου. “Η Disney με πλησίασε για να κάνω ένα ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών και ένιωθε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να ανοίξω την πόρτα και να αφήσω τον κόσμο να μπει. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα το απολαύσει” πρόσθεσε.

«Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, θα αποκαλύψουμε μια πλευρά του Ed Sheeran που δεν έχουν ξαναδεί οι θαυμαστές του. Μαζί με το Fulwell 73, δημιουργήσαμε κάτι πραγμα

τικά αυθεντικό και προσωπικό που όχι μόνο θα διασκεδάσει το κοινό αλλά και θα το εμπνεύσει να ονειρευτεί μεγάλα και να κυνηγήσει τα όνειρα του», ανάφερε ο πρόεδρος της Disney Branded Television, Ayo Davis.

Ο Ben Winston και ο Ben Turner των Fulwell 73 Productions είναι εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς, την οποία σκηνοθετεί ο David Soutar. Το νέο σινγκλ του Sheeran “Eyes Closed” αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή (24 Μαρτίου) και το νέο του άλμπουμ – (προφέρεται Subtract) θα είναι διαθέσιμο στις 5 Μαΐου μέσω της Atlantic στις ΗΠΑ, της Atlantic/Asylum Records στο Ηνωμένο Βασίλειο και της Atlantic/Warner Music στο τον υπόλοιπο κόσμο.

🗓️ 22 Mar 2023

Related Articles