Το "Beso" της Rosalía και του Rauw Alejandro κάνει το ντεμπούτο του στο Top 5 του Hot Latin Songs Chart

rosalia-rauw-alejandro-1-71bc9608c1f446ddb4569b19a35766e6

Η Rosalía και ο Rauw Alejandro προσθέτουν ο καθένας από μια νέα επιτυχία στο Top 10 στο ρεκόρ τους στο Billboard με το “Beso”, το οποίο κάνει ντεμπούτο στο Νο. 5 στο τσαρτ Hot Latin Songs στις 8 Απριλίου. Το νέο επίτευγμα είναι το πρώτο τους ως ζευγάρι, αφού η Rosalía είχε πέντε συλλογικές προσπάθειες στο Top 10 και ο Rauw Alejandro οκτώ.

Το “Beso” είναι μέρος του EP RR με τρία τραγούδια του ζευγαριού, που κυκλοφόρησε στις 24 Μαρτίου στο Duars/Columbia/Sony Music Latin. Το τραγούδι, το οποίο η Rosalía πρόσφερε μια προεπισκόπηση στον λογαριασμό της στο TikTok στις 16 Μαρτίου, συνοδευόταν από ένα μουσικό βίντεο στο οποίο το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του.

Το κομμάτι της reggaeton-pop κάνει το ντεμπούτο του στην κορυφή του Hot Latin Songs — το οποίο συνδυάζει ραδιοφωνικά streams, ψηφιακές πωλήσεις και ροή — σε μεγάλο βαθμό χάρη στις 9,1 εκατομμύρια επίσημες ροές στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας παρακολούθησης από 24 έως 30 Μαρτίου.

Το “Beso” πούλησε επίσης 2.000 λήψεις κατά την ίδια περίοδο, και έγινε το λατινικό τραγούδι με τις περισσότερες πωλήσεις της εβδομάδας, Νο. 1 στις πωλήσεις Latin Digital Song και Νο. 36 στις πωλήσεις ψηφιακού τραγουδιού. Το Νο. 1 της πρώτης λίστας είναι το έκτο για τη Rosalía και το τέταρτο για το Rauw. Η ραδιοφωνική διάχυση, το τρίτο μέτρο που συμβάλλει στη λίστα Hot Latin Songs, προσθέτει επίσης στην καλή απογείωση του “Beso”. Το τραγούδι κατέγραψε 3 εκατομμύρια εντυπώσεις κοινού την τρίτη του εβδομάδα. Ως εκ τούτου, ξεκινά από το Νο. 44 στο διάγραμμα όλων των ειδών στο Latin Airplay.

Το “Beso” επιτυγχάνει ταυτόχρονα πολλές συμμετοχές στο Top 10 στα charts του Billboard: Νο. 5 στο Latin Pop Airplay, Νο. 10 στο Billboard Global 200, Νο. 7 στο Global Excl. Επιπλέον, κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Latin Rhythm Airplay, στο Νο. 17, και στο Billboard Hot 100 όλων των ειδών, στο Νο. 52.

🗓️ 11 Apr 2023

Related Articles